OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto NB-40 Ballhead + NP-50

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto NB-40 statiefkop met NP-50 snelkoppelingsplaat

Het compacte maar degelijke Leofoto NB-40 balhoofd met NP-50 snelkoppelingsplaatje is een statiefkop voor het zwaardere werk. Deze statiefkop is geschikt voor gebruik met allerlei professionele apparatuur dankzij het draagvermogen van maar liefst 25 kilo. Dit robuuste balhoofd heeft een kogel van 40mm doorsnede wordt geleverd inclusief een NP-50 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje. je kunt de NB-40 gebruiken op alle Leofoto statieven en ook op andere merken statieven met een 3/8-inch statiefschroef.

Statiefkop met dubbele panning-functie

Het unieke van de Leofoto NB statiefkoppen zit hem in de dubbele panning-mogelijkheid. Zowel de basisplaat van als de cameraplaat met snelkoppeling kunnen ieder apart 360 graden roteren. Dat biedt voordelen als je snel je camera wilt draaien zonder de basis te verstellen, maar ook als je de camera wilt tilten terwijl de kogel gekanteld is. Dankzij de fijne gradenschaal op zowel de basisplaat als de snelkoppeling kun je dit balhoofd zeer precies verstellen. De panning-functie van de bovenste helft wordt geregeld met een quick-release hendel en de basis van de kop wordt vergrendeld met een stelschroef. De NB-40 is modulair opgebouwd en de snelkoppeling van de NB-40 kan worden verwisseld voor een ander type.

Compact en sterk balhoofd

Het compacte en zeer sterke Leofoto NB-40 balhoofd is gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge sterkte bij een laag gewicht en heeft een ingebouwde waterpas op de snelkoppeling. Dankzij het professionele, 5 centimeter lange NP-50 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera muurvast op het statief. De hoogte van de gehele statiefkop is 9,5 centimeter en het totaalgewicht bedraagt slechts 510 gram. De basisdiameter is 51mm en dit zorgt in combinatie met de grote kogeldoorsnede voor een hoge mate van stabiliteit. Omdat de 40mm dikke kogel CNC gefreesd is uit een massief blok aluminium en voorzien is van een coating draait hij bijzonder soepel. De frictie van de kogel is met een grote draaiknop apart instelbaar en de kogel van de NB-40 kan 90 graden kantelen voor verticale opnamen.

Leofoto: De beste prijs/kwaliteitverhouding

Leofoto is een handelsmerk van Zhongshan Laitu photographic Equipment Co. Ltd, gevestigd in Guangdong. Deze onderneming is opgericht in 2014 en inmiddels is dit één van de toonaangevende gespecialiseerde fabrikanten van fotografische apparatuur in China. Het bedrijf levert hoogwaardige statieven van aluminium en carbon en statiefaccessoires zoals balhoofden, snelkoppelingen en L-plates van zeer hoge kwaliteit, en dat alles tegen een concurrerende prijs. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel als het gaat om Leofoto producten. De fabrieken, testcentra en gemotiveerde medewerkers met aandacht en enthousiasme voor hun producten staan hiervoor garant, waardoor Leofoto statieven en accessoires tot de absolute top behoren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen