OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Leofoto NR-200 200mm Nodal Slide w/ Clamp

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Leofoto NR-200 accessoirerail met snelkoppeling
De universele Leofoto NR-200 accessoirerail is CNC gefreesd en geheel gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een hoge sterkte bij een laag gewicht. Leofoto heeft de NR-200 voorzien van V-vormige Arca-Swiss snelkoppelingsgroeven waardoor deze universeel inzetbare accessoirerail compatible is met alle overige Arca-Swiss compatible accessoires van Leofoto, zoals balhoofden, panoramakoppen en clamps.

Accessoirerail voor diverse toepassingen
Je kunt de NR-200 accessoirerail gebruiken voor diverse toepassingen, zoals bijvoorbeeld als macrorail of voor het bouwen van een panoramakop. Dankzij de ingebouwde waterpas en de met laser gegraveerde millimeterschaal kun je zeer precies een camera monteren. De NR-200 is 227mm lang en weegt 140 gram. De accessoirerail is 38mm breed en inclusief de snelkoppeling 20mm hoog. Dankzij de 1/4-inch schroefgaten zet je de NR-200 eenvoudig op iedere statiefkop. De Arca-Swiss snelkoppeling met schroefvergrendeling bovenop de NR-200 rails accepteert alle Arca-Swiss snelkoppelingsplaten en L-plates. Die Arca-Swiss snelkoppeling maakt het mogelijk deze rail exact zo op de statiefkop te zetten als jij dat wilt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen