OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto Ranger LS-323C

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Leofoto LS-323C behoort met een maximale werkhoogte van 152 centimeter zonder middenkolom tot de grotere statieven uit de Ranger Serie. Ingeklapt is dit statief 65 centimeter en de minimale werkhoogte bedraagt 9,5 centimeter! Ondanks het lichte gewicht van slechts 1,42 kilogram heeft deze Ranger een draagcapaciteit van maar liefst 20 kilogram. Het statief wordt geleverd inclusief een draagtas, multitool en spikes. Een middenzuil is los verkrijgbaar. De LS-323C is perfect voor wie op zoek is naar een oerdegelijk, maar toch compact reisstatief!

De Leofoto Ranger Serie
De Ranger Serie van Leofoto kenmerkt zich door een ongekende veelzijdigheid. Monteer de (los verkrijgbare) middenzuil op de statiefbody voor een flinke maximale hoogte. Met een Ranger statief heb je direct alles in huis om aan de slag te gaan: een stevig carbon statief, een veelzijdig en degelijk balhoofd en de nodige accessoires. Omdat de poten in 3 hoeken verstelbaar zijn, kunnen alle Ranger statieven laag bij de grond gebruikt worden. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor macrofotografie! De Leofoto Ranger statieven zijn net als alle andere Leofoto statieven gemaakt van 10-laags carbon. Dit maakt de statieven licht in gewicht en extreem stevig en duurzaam. Zó stevig en duurzaam, dat er maar liefst 10 jaar garantie op zit!

Het allround Ranger LS-323C statief
Het 323C statief uit de Leofoto Ranger Serie is veelzijdig inzetbaar. Dankzij het lichte gewicht is dit statief een fijne reisgenoot. Ook in de uitgestrekte natuur zal de LS-323C je niet teleurstellen. Omdat de poten voorzien zijn van het Twist-Lock systeem, is het statief razendsnel in en uit te klappen. De meegeleverde spike voetjes schroef je eenvoudig onder het statief wanneer je wilt werken op een zachtere ondergrond. Aan de zijkant en onderkant van het statiefbody vind je schroefdraad om bijvoorbeeld accessoire armen, of een zandzak voor extra stabiliteit te bevestigen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen