OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Leofoto Urban LX-225CT carbonstatief met XB-32Q balhoofd is een perfecte combinatie waarmee je direct uit de voeten kunt. Met een totaalgewicht van 1,05 kilo neem je het geheel gemakkelijk mee – toch heeft het statief eendraagcapaciteit van 6 kilogram. Ingeklapt meet het statief maar 33 centimeter, wat mogelijk is doordat de poten uit vijf segmenten bestaan.

Perfecte combinatie statief balhoofd
Lichtgewicht (1,05 kilo)
Draagcapaciteit van 6 kilo

Urban LX-225CT statief
Ook al is het statief licht en makkelijk mee te nemen, het biedt toch een flinke werkhoogte – maximaal 137 centimeter en minimaal 18 centimeter. Bovendien kun je aan de zijkant accessoire-armen bevestigen. Verder zit er een haak aan de uitneembare middenzuil, waar je gewicht aan kunt hangen voor extra stabilisatie. Dankzij het Twist-Lock systeem zijn de poten met één handbeweging los of vast te draaien. In- en uitklappen gaat dus razendsnel. Verder wordt er een macro-adapter meegeleverd. Die plaats je op de plek van de middenzuil, zodat je dichter bij de grond kunt komen.

XB-32Q balhoofd
Het XB-32Q balhoofd is 360 graden draaibaar en kantelbaar van portret- naar landschapstand. Er zit een waterpas ingebouwd en er zit een universele 3/8” statiefschroef op zodat praktisch elke camera erop past. Met een draaiknop stel je de weerstand in, zodat je het balhoofd nog nauwkeurig kunt afstellen. Deze statief balhoofd combinatie wordt geleverd met een DM-35 Clamp en NP-35 snelkoppelingsplaat, een uitneembare middenzuil, macro-adapter, draagtas en een multitool. Het XB-32Q balhoofd heeft overigens een vierkante clamp (dit in tegenstelling tot de XB-32).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen