OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lexar CFexpress Professional Reader USB 3.2 Gen 2x2

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Lexar CFexpress Professional Reader USB 3.2 Gen 2x2 geeft je workflow een flinke boost met razendsnelle overdrachtssnelheden. Met deze professionele kaartlezer zet je met gemak een groot aantal hoogwaardige afbeeldingen en RAW 8K-video over van je CFexpress Type-C-geheugenkaart naar je computer met USB 3.2 Gen 2x2 snelheden, waardoor je workflow van locatie tot postproduct wordt versneld.

Snel RAW 8K-video en afbeeldingen overzetten
Deze compacte geheugenkaartlezer maakt gebruik van USB 3.2 Gen 2x2-technologie en is geoptimaliseerd voor gebruik met Lexar CFexpress Type-B-geheugenkaarten. Deze reader maakt overdracht van enorme hoeveelheden grote bestanden mogelijk en helpt de postproductie te vergemakkelijken. Dit maakt de CFexpress Type B USB 3.2-lezer de perfecte keuze voor professionele fotografen en videografen die op zoek zjn naar een seamless workflow van locatie tot postproductie.

Veelzijdige connectiviteit
De professionele CFexpress Type B USB 3.2-lezer wordt geleverd met zowel een 2-in-1 USB Type-C naar USB Type-A-kabel als een USB Type-C naar USB Type-C-kabel voor een naadloze poort-naar-poort verbinding met je laptop of pc.

Compact en draagbaar ontwerp
Dankzij het compacte en draagbare ontwerp kun je de lezer snel in je zak stoppen en op pad gaan. En met de eenvoudige plug-and-play-functionaliteit kun je gemakkelijk content overdragen met razendsnelle snelheden, waar je ook bent.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen