OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lowepro Lens Trekker 600 AW III Black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Lowepro Lens Trekker 600 AW III Camerarugzak
De unieke Lowepro Lens Trekker 600 AW III is een heel bijzondere fotorugzak. Hij is ideaal voor het meenemen van een zeer groot teleobjectief. In de Lens Trekker 600 AW III is ruimte om een professionele camerabody met een aangekoppeld 600mm f/4 objectief te vervoeren, of om een losse 800mm tele op te bergen. Dat maakt het meenemen een stuk comfortabeler dan wanneer je deze objectieven in hun eigen transportkist moet verplaatsen!


Camerarugzak met ergonomisch draagharnas
Deze bijzondere camerarugzak is voorzien van het ergonomische Lowepro ActivLift System draagharnas en een gewichtsverdelende, brede heupriem. Doordat dit draagharnas op maar liefst 10 plaatsen verstelbaar is en de natuurlijke S-vorm van de ruggengraat volgt, is deze objectieftas ook bij lange wandelingen comfortabel en stabiel te dragen door zowel kleine als grote personen. Aan de bovenzijde van de rugzak is een handvat aangebracht om hem snel op te kunnen tillen en de ritstrekkers hebben grote treklussen om ook met handschoenen aan deze camerarugzak te kunnen openen.

Camerarugzak met schokabsorberend interieur
Het interieur van de 600AW III camerarugzak is opgebouwd uit schokabsorberend schuim, waardoor je kostbare teleobjectief altijd veilig vervoerd kan worden. Om kantelen van het objectief in de rugzak te voorkomen, zijn in het interieur verstelbare schotten aangebracht die je spullen op hun plaats houden. De unieke Lens Collar zet daarbij het smalle einde van je telelens stabiel vast. Bovendien zijn er kleine vakjes aanwezig voor het opbergen van geheugenkaartjes. Een groot voorvak is beschikbaar voor allerhande accessoires, zoals een mobiele telefoon, papieren of je lunch. En wil je meer meenemen, dan hang je gewoon extra Lens Cases of Pouches aan de SlipLock lussen.

Buitenmaten (lxbxh) 30.2 x 41.3 x 66.6 cm
Binnenmaten (lxbxh) 20 x 22 x 61cm

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen