OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lowepro ProTactic Lens Exchange 100 AW

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Lowepro ProTactic Lens Exchange Case 100 AW is de ultieme lenskoker waarmee je in een handomdraai objectieven verwisselt. Met de SlipLock-bevestiging hang je hem gemakkelijk aan een cameratas, een camerarugzak of een ProTactic harnas. De Lens Exchange Case 100AW is geschikt voor een standaardzoom of een groothoekzoom. De koker is gemaakt van oersterk nylon en stretch polyester en de bekende ingebouwde Lowepro All Weather hoes zorgt voor een waterdichte opbergmogelijkheid voor je kostbare objectieven.

Eén van de meest praktische Lowepro accessoires
De lenskoker blinkt uit door eenvoud maar voorziet in de behoefte om gemakkelijk en snel van objectief te kunnen wisselen. Deze lenscase kan namelijk tijdelijk twee objectieven tegelijkertijd bergen: je vouwt de lenskoker open en stopt het afgekoppelde objectief in het openliggende vak, vervolgens neem je het andere objectief uit het andere vak en sluit je de koker weer. Simpel! Nooit meer goochelen met twee objectieven maar simpelweg de ene in de koker doen en de andere eruit halen! De binnenmaten zijn 11 x 10,5 x 16 cm dus er is ruimte genoeg voor een professionele standaardzoom of en lichtsterke groothoek.

ProTactic -systeem
Het Lowepro ProTactic -systeem is niet zomaar een set cameratassen en accessoires. Het biedt ongekende mogelijkheden om de manier waarop je fotografeert volledig te veranderen. Het is ontwikkeld met drie profielschetsen van fotografen in het achterhoofd: de reportagefotograaf, de multimedia fotograaf en de sportfotograaf. Lichtgewicht op pad voor een korte portretopdracht of met volledige uitrusting voor een uitgebreide reportage op locatie: het kan allemaal met het ProTactic systeem.

Modulaire opbouw
Dankzij de modulaire opbouw van het systeem met innovatieve accessoires hebben veelzijdige en veeleisende fotografen maximale bewegingsvrijheid omdat het meenemen van de apparatuur een stuk comfortabeler wordt gemaakt. Niks zware schoudertas of te kleine rugzak, maar gewoon een harnas of vest waar je naar behoefte ProTactic lenskokers, accessoires en pouches aanhangt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen