OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

MagMod Professional Flash Kit 2

Artikelnummer: D214271
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

MagMod Professional Flash Kit 2
Ontketen je creativiteit met de MagMod Professional Flash Kit 2. Deze kit zit boordevol accessoires voor jouw reportageflitser waarmee het maken van geweldige en creatieve beelden nog makkelijker wordt! De kit bestaat uit een grid, diffuser, omnibounce, bevestiging en gels.

MagMod MagGrip 2
Met de MagMod MagGrip 2 bevestig je accessoires uit het MagMod-systeem aan je reportageflitser. De siliconen adapter plaats je eenvoudig over de kop van je flitser. Deze vernieuwde MagGrip is ontworpen voor ronde flitsers, maar is ook geschikt voor de standaard flitsers. Met een magnetische bevestiging maak je de MagMod accessoires vast aan de MagMod MagGrip 2.

MagMod MagGrid 2
De MagMod MagGrid 2 is een honingraat grid die de stralingshoek van je flitser in een geconcentreerde 40 graden verandert en ongewenste lichtverspilling vermindert. Hierdoor leg jij consistente en heldere beelden vast. Meerdere grids zijn stapelbaar om de stralingshoek nog strakker te maken. Combineer de MagGrid met de MagSphere om zowel het licht te sturen als te verzachten.

MagMod MagSphere 2
Met de MagMod MagSphere 2 maak je van het harde licht van je flitser zacht, omnidirectioneel licht. Deze vernieuwde diffuser voor het MagMod systeem is 40% lichter en daarmee efficiënter dan zijn voorganger.

MagMod MagBounce 2
De efficiënte en gebruiksvriendelijke MagMod MagBounce 2 is als een kleine softbox die je gemakkelijk meeneemt. Bevestig de omnibounce aan je flitser met de MagGrip 2 en vergroot de flits met 300%! De witte siliconen textuur verspreidt het licht zonder de output echt te verminderen. Je kunt hem in vier verschillende standen vastklikken om portret- of landschapsfoto's te maken.

MagMod Pro Correction Gels
De MagMod Pro Correction Gels gebruik je om de kleurtemperatuur, tint of dichtheid van het licht van je flitser aan te passen. In deze set worden zes verschillende gels geleverd: 1/4 CTO, 1/2 CTO, volledige CTO, 1/2 plus groen, 1/2 CTB en ND8. Het is mogelijk om meerdere gels tegelijk te gebruiken.

Duurzame kwaliteit
De MagMod accessoires is gemaakt van duurzaam siliconen materiaal dat 99% van zijn elasticiteit behoudt, zelfs na langdurig gebruik. Door deze kwaliteit kun je de onderdelen met een gerust hart opvouwen en opruimen in je fototas.


Kenmerken

Geschikt voor ronde en standaard flitsers
Voor bevestiging van accessoires uit MagMod systeem
Magnetische bevestiging voor accessoires
40 graden honingraat grid
Meer gericht licht creëren
Verminder ongewenste lichtverspilling
Meer consistente en heldere beelden
Grids zijn stapelbaar
MagBounce is 30% lichter dan zijn voorganger
Vergroot schijnbare grootte van flitslicht met 300%
Siliconen blijft elastisch na langdurig en veelvuldig gebruik
MagBounce heeft vier verschillende standen
MagSphere verzacht het harde licht van je flitser
Pas de kleurtemperatuur, tint of dichtheid van je flitslicht aan


Inhoud van de doos
Bij de MagMod Professional Flash Kit 2 in de doos

 • MagMod MagGrip 2
 • MagMod MagGrid 2
 • MagMod MagSphere 2
 • MagMod MagBounce 2
 • MagMod Pro Correction Gels
  • 1/4 CTO gel
  • 1/2 CTO gel
  • Volledige CTO gel
  • 1/2 plus groen gel
  • 1/2 CTB gel
  • ND8 gel
 • Pouch
0 sterren op basis van 0 beoordelingen