OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

MagMod Starter Flash Kit 2

Artikelnummer: D214261
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

MagMod Starter Flash Kit 2
De MagMod Starter Flash Kit 2 is een opvolger van de MagMod Starter Flash Kit. Deze tweede generatie bestaat uit de MagGrip 2, MagSphere 2 en de MagGrid 2. Met deze accessoires is het maken van geweldige en creatieve beelden nog makkelijker geworden!

MagMod MagGrip 2
De innovatieve MagGrip 2 is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers! Geen gedoe meer met klittenband of zelfbedachte systemen. En nee, de magneten hebben absoluut geen invloed op de werking van jouw flitser en beschadigen deze niet. De twee supersterke magneten van de MagGrip zijn aan de voorkant niet zichtbaar. Het nieuwe ontwerp maakt de MagGrip 2 ook geschikt voor flitsers met een ronde flitskop.

MagMod MagSphere 2
Met de MagMod MagSphere 2 transformeer je het harde licht van de reportageflitser naar een omni-directionele lichtbron die heel zacht verspreid wordt. De MagSphere is vervaardigd van duurzaam siliconen rubber dat semi-transparant en flexibel is. Hij past in elke fototas! Je gebruikt deze kap als hoofdlicht of als een bouncekap.

MagMod MagGrid 2
De magnetische MagMod MagGrid 2 is een innovatieve grid voor reportageflitsers! Met het patroon van veertig graden kun je het flitslicht richten waar jij wilt doordat verstrooiing drastisch wordt verminderd. Ook is de grid razendsnel in gebruik.

Tweede generatie
De MagGrip 2, de MagSphere 2 en de MagGrid 2 zijn een doorontwikkeling van de eerste generatie om de afmetingen te verkleinen, het gewicht te verminderen en vooral beter aan te sluiten op de nieuwere type flitsers met ronde flitskoppen zonder in te leveren op de kwaliteit waar MagMod om bekend staat. Zo weegt de MagSphere 2 bijna 50% minder dan zijn voorganger!


Kenmerken

  • Tweede generatie starterset voor het modulaire MagMod systeem
  • Sluit beter aan op flitsers en onderdelen wegen vooral minder zwaar
  • Gemakkelijk te bevestigen en los te halen
  • Razendsnel en innovatief
  • Flexibel in gebruik
0 sterren op basis van 0 beoordelingen