OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

MindShift Backlight Elite 45l - Storm Grey

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

MindShift BackLight Elite 45L Storm Grey
De MindShift BackLight Elite 45L Storm Grey is de ideale rugtas voor de sportieve fotograaf. De tas is voorzien van talloze riemen om sport- en fotografie-uitrusting aan te bevestigen. Je apparatuur wordt goed beschermd in een zelf in te delen pouch met behulp van maar liefst tien verdelers.

Voor de sportieve fotograaf
De MindShift BackLight Elite is speciaal ontworpen voor de enthousiaste, winter-sportende fotograaf. De tas heeft ruimte voor een grote fotografie-uitrusting en is daarnaast voorzien van meerdere lussen en compressiebanden voor de bevestiging van ski's, snowboard, sneeuwschoenen en andere berguitrusting.

Ruime inhoud
In de MindShift BackLight Elite is ruimte voor een zeer uitgebreide uitrusting. Naast camera's en lenzen is er plek voor een 17" laptop, een 10" tablet, een drone, statief en vele accessoires. Neem met gemak twee DSLR's mee met drie prime lenzen en een 16-35mm, een 24-70mm en een 70-200mm. Zelfs met een 600mm lens met body is er ruimte voor nog een body met lens en accessoires.

Toegang uitrusting
Je hebt toegang tot je uitrusting vanaf de achterzijde van de MindShift BackLight Elite. Het paneel aan de achterzijde opent met ritssluiting 180 graden naar beneden. Vanaf de bovenzijde van de tas bereik je de bovenste items.

Veilig opgeborgen
De pouch waarin je apparatuur zit opgeborgen, is stevig bevestigd aan de tas met drie drukknopen. De drukknoppen gaan heen-en-weer-schuiven tegen. De pouch deel je zelf in met de tien verstelbare verdelers. De gevoerde verdelers en pouch beschermen je kostbare apparatuur tegen schokken van buitenaf.

Gebruiksgemak
Aan de bovenzijde van de MindShift BackLight Elite bevindt zich een extra vak die je gemakkelijk bereikt zonder de tas los te hoeven maken van je rug. Daarnaast vind je op de heupriem van de tas twee gemakkelijk bereikbare vakken waarin je kleine accessoires opbergt.

Weerbestendig
De MindShift BackLight Elite 45L is gemaakt van duurzaam, weerbestendig nylon. Een regenhoes wordt meegeleverd om de tas tegen vocht te beschermen. De onderzijde van de tas is waterbestendig, dus het is geen probleem om in een vochtige omgeving gehurkt te fotograferen of om je tas op de grond te zetten.

Kenmerken 

  • Verstelbare en verwijderbare verdelers
  • Vakken aan de voor- en binnenkant voor accessoires
  • Vakken voor waterfles
  • Ruimte voor een 17" laptop en een 10" tablet
  • Compressiebanden en vergrendel gespen
  • Verstelbare torsolengte en harnas
  • Naadloze regenhoes/grondzeil
0 sterren op basis van 0 beoordelingen