OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Nanlite Forza 150 LED Light

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

Net als zijn single-color familieleden heeft de Forza 150 een kleurtemperatuur van 5600k en respectievelijk een CRI en TLCI-waarde van 96 en 98. Daarnaast beschikt de Forza 150 over 11 verschillende lichteffecten waaronder flash, pulse, storm, TV, paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion. De Forza 150 weegt slechts 1.36 kilogram en laat zich, zoals de hele Forza reeks, eenvoudig en intuïtief bedienen.

Eenvoudige draadloze bediening
De bluetooth-connectiviteit via de recent gelanceerde Nanlink-app zorgt voor eenvoudige draadloze bediening van de Forza 150. Afgezien van deze bluetooth-connectiviteit, laat de lamp zich ook eenvoudiug bedienen via 2.4G-, DMX- en RDM. De Forza 150 is kortom ontworpen voor eenvoudig gebruik op alle productieniveaus.


De hoge output van de Forza 150 wordt efficiënt beheerd door middel van een geavanceerde warmteafvoer en een regelbare interne ventilatorkoeling. Dat voorkomt stress over lawaai en oncontroleerbare hitte tijdens de shoot.

Zoals alle Forza lampen, laat de Forza 150 zich voeden door zowel gelijkstroom- als (v-lock) batterijen. Dus ook in situaties zonder netstroom, kun je vertrouwen op deze prachtige bron van licht.

Bowens mountadapter
De Forza 150 heeft dezelfde mount als de Forza 60(B). En evenals zijn kleinere broertje wordt hij geleverd met een Bowens mountadapter. Kortom, het complete potentieel aan lichtvormers is bruikbaar op de Forza 150.


De lamp wordt geleverd in een prachtige, ruime Nanlite draagtas. Hiermee mag je gezien worden! Bovendien, zo is de Forza 150 onderweg altijd maximaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen