OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite Forza 60C RGB Bi-color LED Light (FM-mount)

Artikelnummer: NL-FZ60C
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nanlite Forza 60C RGB Bi-Color LED Light (FM-mount)
De Nanlite Forza 60C RGB LED Light is een compacte en krachtige 88 Watt LED-lamp die gebruikmaakt van RGBLAC-kleurmengtechnologie en heeft een ultrabreed CCT-bereik van 1800K tot 20000K. Met een gemiddelde CRI/TLCI-score van 96/95 reproduceert de Forza 60C levensechte kleuren. De reflector van 45 graden zorgt voor een lichtopbrengst van 12.810 lux.

Meerdere kleurmodi, durf te experimenten
De Forza 60C beschikt over meerdere kleurmodi. De HSI modus biedt snelle en directe aanpassing van tint, verzadiging en intensiteit met een boost voor verzadiging voor andere kleuren dan RGB. In de RGBW modus heb je controle over RGBW in 4 afzonderlijke kanalen voor een astronomische hoeveelheid keuze uit kleuren. Een X/Y modus waarbij je de gewenste kleur nauwkeurig kiest door de X/Y-coördinaten rechtstreeks in te voeren binnen het aangegeven kleurengamma in de CIE1931-kleurruimten. En als laatste een gel-modus die via een toekomstige firmware-update in het 4e kwartaal van 2022 wordt toegevoegd. De diverse modi zijn instelbaar op het armatuur, via de app of DMX.

Een completer FM-mount ecosysteem
De Forza 60C is uitgerust met de populaire FM-mount, die compatibel is met alle lichtvormers met FM-vatting. Het is helemaal aan jou om te kiezen voor hard of zacht licht. De mogelijkheden voor lichtvorming worden nog verder uitgebreid door gebruik te maken van de Bowens-mount adapter waardoor de creatieve toepassing ervan verder wordt uitgebreid.

Krachtige kleuren voor onderweg
De LED-lamp wordt standaard geleverd met een stroomadapter voor direct gebruik. De L-vormige yoke die bij de Forza 60C wordt geleverd kan worden aangesloten op de battery grip om de lamp vrij te gebruiken van het lichtnet. Scènes verlichten met de lamp in je hand wordt hierdoor onder de meeste omstandigheden een gemakkelijke klus. De lamp biedt dezelfde lichtopbrengst wanneer deze gevoed wordt door een accu. De Forza 60C voldoet hiermee aan alle verwachtingen van verlichting op locatie.

Meerdere bedieningsopties
De Forza 60C is uitgerust met een 2.4G-module en een bluetooth-module. Voor meer mogelijkheden op de set kun je gebruikmaken van DMX/RDM.

15 ingebouwde praktische lichteffecten
De Nanlite Forza 60C is uitgerust met 15 ingebouwde lichteffecten waaronder Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, Hue Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Politiewagen, TV, Paparazzi, Kaars/Vuur, Disco, Bad Bulb, Vuurwerk, Explosie en Lassen.

Minder lawaai, minder afstand
De Forza 60C heeft een ingebouwde ventilator die zijn snelheid automatisch aanpast aan de omgevingstemperatuur. Door het temperatuurregelsysteem kan de ventilatorsnelheid bij kamertemperatuur ultra laag worden gehouden. Daarom kan de LED-lamp worden gebruikt voor interviews op korte afstand in een beperkte ruimte zonder enige last te hebben van ventilatorgeluid. De ventilator schakelt automatisch over naar de hogesnelheidsmodus in een omgeving met hoge temperaturen. Dit zorgt voor een goede warmteafvoer en geluidsbeheersing. De ventilator is ook uitschakelbaar voor situaties die absolute stilte vereisen.


Kenmerken

  • RGBLAC-kleurmengtechnologie
  • Kleurtemperatuur instelbaar van 1800K tot 20000K
  • FM-mount voor bevestiging van lichtvormers
  • 45-graden reflector
  • CRI/TLCI 96/95
  • 15 ingebouwde praktische lichteffecten
  • DMX en bluetooth
  • Stroomvoorziening door NP-F, V-mount en netstroom
0 sterren op basis van 0 beoordelingen