OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Light

Artikelnummer: NL-FS300B
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Nanlite FS-300B LED Bi-color Spot Light is een compacte en zeer krachtige bi-color LED-lamp voor de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional. De lamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 38720 lux op 1 meter (met de meegeleverde reflector). Dankzij COB-LED Light-technologie produceert de lamp een mooie gelijkmatige en gladde/zachte lichtbundel.

Compact en geïntegreerd systeem
De FS-300B produceert niet alleen een zeer mooi licht, hij is bovendien zeer handzaam. Dit dankt de LED-lamp aan zijn alles-in-één behuizing waarin ook de besturingseenheid en voeding zijn ondergebracht. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp is de FS-300B zeer compact en licht waardoor deze zeer flexibel inzetbaar is. De lamp weegt slechts 3.03 kilogram. Een ingebouwde ventilator zorgt voor een effectieve koeling van de LED-lamp.

Regelbare kleurtemperatuur
Naast de hoge lichtopbrengst heeft de Nanlite FS-300B LED Bi-color Spot Light een CRI-waarde van 96 en een TLCI-waarde van 97 voor een hoge kleurnauwkeurigheid. De lamp heeft een regelbare kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K en een vermogen van 350 Watt.

12 ingebouwde lichteffecten
Voor het creëren van speciale effecten en sfeersituaties beschikt de FS-300B over 12 lichteffecten.

Onbeperkte lichtvormingsmogelijkheden
Net als alle lampen in de Forza-serie beschikt de Nanlite FS-300B LED Bi-color Spot Light over een Bowens-mount. Hierdoor is de lamp compatibel met een uitgebreide selectie aan lichtvormers. Denk aan softboxen, paraplu's en beauty dishes. Voor toekomstige firmware-updates beschikt de FS-300B over een geïntegreerde USB-poort. Flexibiliteit en compactheid gaan dan ook hand in hand bij de Nanlite FS-300B.


Kenmerken

  • Compact en licht van gewicht
  • Kleurtemperatuur instelbaar van 2700K tot 6500K
  • 12 ingebouwde creatieve lichteffecten
  • Maakt gebruik van COB-LED Light technologie
  • Ventilator gekoeld
0 sterren op basis van 0 beoordelingen