OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite FS 60B LED Light (FM Mount)

Artikelnummer: NL-FS60B
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nanlite FS-60B Bi-color LED Light
De Nanlite FS-60B Bi-color LED Light is de kleinste lamp in de FS-serie. Hij heeft een geïntegreerd en compact ontwerp met een ingebouwde netadapter en weegt slechts 850gr. Deze compacte behuizing, het lage gewicht en het ontbreken van extra kabels zorgen ervoor dat het maken van opnamen met deze lamp nog gemakkelijker wordt.

De FS-60B heeft een 45° reflector en geeft daarmee een opbrengst tot wel 13.360 lux. Deze bi-color variant heeft een kleurbereik van 2700K tot 6500K dit zorgt voor zowel warmere wolfraam- en koelere daglichttinten. Maar wel met behoud van aangename huidtinten. Daarnaast heeft de FS-60B 12 ingebouwde aanpasbare effecten. Hiermee maakt hij het je als fotograaf en filmmaker nóg makkelijker. Want losse filters heb je niet meer nodig, en hierdoor heb je ook geen lichtverlies. Bovendien heeft hij een hoge CRI/TLCI van 96/97, waardoor een geavanceerde en nauwkeurige kleurweergave wordt gegarandeerd.

Overal ter wereld te gebruiken
De Nanlite FS-60B is klaar voor gebruik, waar je ook bent. Want hij werkt op 100 tot 240V. Sluit gewoon de meegeleverde voedingskabel aan op een stopcontact en je bent klaar om te fotograferen of te filmen.

On-Board en draadloze afstandsbediening
De FS-60B heeft een 1.3" OLED display voor directe, nauwkeurige en eenvoudige bediening, maar kan ook op afstand worden bediend via bluetooth met de gratis NANLINK app voor iOS of Android of met een 2.4GHz verbinding met behulp van de apart verkrijgbare WS-RC-C2 handheld afstandsbediening of WS-TB-1 Transmitter box.


Gebruiksvriendelijk ontwerp en stille werking
De FS-60B is doormiddel van twee ingebouwde knoppen eenvoudig te gebruiken. Voor het dimmen van 0 tot 100% en het regelen van de kleurtemperatuur. Zo ga je in een beweging van koele witten naar warmere tinten en alles daartussenin. Hij heeft ook een knop en een 1.3" OLED-scherm voor snelle intuïtieve aanpassingen. Naast een eenvoudige bediening heeft de FS-60B een ingebouwde ventilator die de geluidsopname niet verstoort en kan worden uitgeschakeld wanneer volledige stilte nodig is.


Verlichtingseffecten
Met voorgeprogrammeerde aanpasbare speciale effecten maakt de FS-60B het gemakkelijk om specifieke en creatieve verlichtingsscenario's te simuleren. Zo bootst hij 12 verschillende lichteffecten na, waaronder CCT loop, INT loop, flash, pulse, storm, TV, paparazzi, kaars/vuur, flikkerende lamp, vuurwerk, explosie en lassen.


Veel mogelijkheden voor lichtvormers
De FS-60B wordt geleverd met een FM mount (dezelfde als de Forza 60) dit geeft de mogelijkheid voor het monteren van een groot aantal van Nanlite's lichtvormers zoals Fresnellenzen, softboxen en paraplu's zodat je het licht verzacht en vormgeeft.

Daarnaast wordt de FS-60B met een Bowens mount adapter geleverd. Zo wordt de compatibiliteit met een breed scala aan lichtmodifiers nog groter. In het juk en de Bowens-adapter zijn parapluhouders ingebouwd, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om het licht te verzachten en te vormen.

Kenmerken

  • Bi-color spot met een breed CCT-bereik van 2.700K tot 6.500K
  • Lichtgewicht licht, weegt slechts 0.85kg
  • Compact formaat van 247×134×87mm
  • 70W nominaal vermogen en een output van 13.360 lux @1M met reflector, 5600K
  • Twee uitvoermodi beschikbaar – zowel constante als maximale modi
  • Hoge kleurgetrouwheid met een gemiddelde CRI van 96 en een gemiddelde TLCI van 97
  • Compatibel met FM mount ecosystem & Bowens mount shaping tools
  • 12 ingebouwde, aanpasbare praktische effecten
  • Ondersteuning van meerdere besturingsmethoden: on-board, 2.4G, bluetooth & Nanlink app
0 sterren op basis van 0 beoordelingen