OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite FS150B LED Spot Light

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nanlite FS-150B LED Spot Light
De Nanlite FS-150B LED Spot Light is een compacte, maar zeer krachtige bi-color LED-lamp voor livestreaming, foto- en videoproductie die gemakkelijk te gebruiken is en professioneel ogende resultaten levert. De lamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 26380 lux op 1m met de meegeleverde reflector. Dankzij COB-LED Light-technologie produceert de lamp een mooie gelijkmatig en gladde/zachte lichtbundel.

Compact en geïntegreerd systeem
De FS-150B produceert niet alleen een zeer mooi licht, hij is bovendien zeer handzaam. Dit dankt de LED-lamp aan zijn alles-in-één behuizing waarin ook de besturingseenheid en voeding zijn ondergebracht. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp is de FS-150B zeer compact en licht waardoor deze zeer flexibel inzetbaar is. De lamp weegt slechts 2.3 kilogram. Een ingebouwde ventilator zorgt voor een effectieve koeling van de LED-lamp.

Veel bedieningsmogelijkheden
Dankzij de ingebouwde bedieningselementen en een 1.3 inch OLED-scherm kan de FS-150B gemakkelijk rechtstreeks worden bediend. De LED-lamp kan ook gemakkelijk worden bediend met de gratis NANLINK mobiele app voor iOS en Android via ingebouwde bluetooth, of met de apart verkrijgbare WS-RC-C2 handheld afstandsbediening.

Snel een perfecte look
De FS-150B heeft een instelbare kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K. Door aan de knop te draaien kun je de door jou gewenste kleurtemperatuur instellen. Je kunt die knop op de lamp zelf draaien, of aanpassen met de NANLINK-app op jouw telefoon wanneer je voor de camera staat.

Creatieve lichteffecten
De FS-150B is uitgerust met speciale lichteffecten die het gemakkelijk maken om verlichtingsscenario's te creëren die anders moeilijk na te maken zijn. Met één druk op de knop kun je 12 verschillende praktische lichteffecten simuleren: CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion en Welding.

Onbeperkte lichtvormingsmogelijkheden
Net als alle lampen in de Forza-serie beschikt de Nanlite FS-150B LED Spot Light over een Bowens-mount. Hierdoor is de lamp compatibel met een uitgebreide selectie aan lichtvormers. Denk aan softboxen, paraplu's en beauty dishes. Voor toekomstige firmware-updates beschikt de FS-150B over een geïntegreerde USB-poort. Flexibiliteit en compactheid gaan dan ook hand in hand bij de Nanlite FS-150B.

Compact en gebruiksvriendelijk
De Nanlite FS-150B is indrukwekkend compact en licht, dus gemakkelijk te vervoeren en neemt niet veel plaats in jouw studio. Het gebruik is eenvoudig. Sluit hem gewoon rechtstreeks aan op een stopcontact met behulp van de meegeleverde 4.5 meter lange stroomkabel en je kunt aan de slag.

Kenmerken 

  • Kleurtemperatuur regelbaar van 2700K tot 5600K
  • Compact en licht van gewicht
  • 12 ingebouwde creatieve lichteffecten
  • Maakt gebruik van COB-LED Light technologie
  • Gemakkelijk afleesbar 1.3 inch OLED-scherm
  • Ventilator gekoeld

 

Inhoud van de doos

  • COB beschermkap
  • Reflector
  • Stroomkabel 4.5m
  • Gebruiksaanwijzing
0 sterren op basis van 0 beoordelingen