OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite FS300 Dual Kit

Artikelnummer: NL-FS300-2K
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nanlite FS-300 Dual Kit
De Nanlite FS-300 Dual Kit bevat 2 krachtige LED-lampen, 2 lampstatieven en 2 softboxen. De Nanlite FS-300 LED Spot Light is een compacte en zeer krachtige LED-lamp voor de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional. De lamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 36730 lux op 1 meter (met de meegeleverde reflector). Dankzij COB-LED Light technologie produceert de lamp een mooie gelijkmatige en gladde/zachte lichtbundel.

Compact en geïntegreerd systeem
De FS-300 produceert niet alleen een zeer mooi licht, hij is bovendien zeer handzaam. Dit dankt de LED-lamp aan zijn alles-in-één behuizing waarin ook de besturingseenheid en voeding zijn ondergebracht. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp is de FS-300 zeer compact en licht waardoor deze zeer flexibel inzetbaar is. De lamp weegt slechts 2.9 kilogram. Een ingebouwde ventilator zorgt voor een effectieve koeling van de LED-lamp.

11 ingebouwde lichteffecten
Naast de hoge lichtopbrengst heeft de Nanlite FS-300 LED Spot Light een CRI-waarde van 96 en een TLCI-waarde van 98 voor een hoge kleurnauwkeurigheid. De lamp heeft een kleurtemperatuur van 5600K en een vermogen van 180 Watt. Ook beschikt de FS-300 over 11 speciale lichteffecten waaronder INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion.

Onbeperkte lichtvormingsmogelijkheden
Net als alle lampen in de Forza-serie beschikt de Nanlite FS-300 LED Spot Light over een Bowens-mount. Hierdoor is de lamp compatibel met een uitgebreide selectie aan lichtvormers. Denk aan softboxen, paraplu's en beauty dishes. Voor toekomstige firmware-updates beschikt de FS-300 over een geïntegreerde USB-poort. Flexibiliteit en compactheid gaan dan ook hand in hand bij de Nanlite FS-300 .

Kenmerken

  • Compact en licht van gewicht
  • 11 ingebouwde creatieve lichteffecten
  • Maakt gebruik van COB-LED Light technologie
  • Ventilator gekoeld


Inhoud
Bij de Nanlite FS-300 Dual Kit in de doos
2 Nanlite FS-300 LED Spot Lights
2 reflectoren
2 netsnoeren
2 beschermkappen
2 zekeringen
2 lampstatieven
2 softboxen
Gebruiksaanwijzing

0 sterren op basis van 0 beoordelingen