OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite LitoLite 5C (w/ battery)

Artikelnummer: NL-LL5C
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nanlite LitoLite 5C: compact formaat, super krachtig!

 

De vraag naar compacte, veelzijdige en krachtige continu lichtbronnen groeit. Vanuit die wens is de Nanlite LitoLite 5C ontstaan, een led-licht boordevol functies, mogelijkheden, speciale effecten en maximale kleurgetrouwheid in een super compacte (zakformaat) magnetische behuizing van slechts 0.138 kilogram.


Daarnaast beschikt de Nanlite LitoLite 5C over een ingebouwde batterij en worden er naast de lamp zelf diverse accessoires gelanceerd, waaronder een handig, compact statief en een waterdichte tas. Dit alles maakt de LitoLite 5C tot een van de meest compacte, veelzijdige en krachtige lampen op de markt. Zo kan de Nanlite LitoLite 5C bogen op een krachtige output tot liefst 7480 lux (@ 0,3 m 7500K). De meegeleverde diffuser stelt je in staat het licht te verzachten en mooi, egaal te verspreiden.

Grenzeloze kleur, eindeloze mogelijkheden
Afgezien van zijn power heeft de Nanlite LitoLife 5C een CRI- en TLCI-waarde van respectievelijk 95 en 97. Daarnaast beschikt hij over een kleurbereik van 2700K tot 7500K en een keuze uit meer dan 36.000 statische lichtkleuren in HSI-modus. Kortom, de mogelijkheden met deze compacte krachtpatser zijn welhaast eindeloos. Zo beschikt hij ook over een veelvoud aan speciale effecten zoals Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion en Lassen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen