OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite Pavotube 6C II (w/ battery)

Artikelnummer: NL-PT6CII
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Nanlite PavoTube II 6C RGBWW LED Tube Light is een kleine en krachtige LED buislamp. Met een CRI van 95 en een TLCI van 97 biedt deze LED-lamp een perfecte kleurgetrouwheid met een breed kleurtemperatuurbereik van 2700 tot 7500K net geavanceerde groen en magenta-aanpassingen in CCT-modus en een keuze uit meer dan 36000 statische lichtkleuren.

15 praktische lichteffecten
De PavoTube II 6C heeft 15 ingebouwde praktische lichteffecten waaronder paparazzi, kaarslicht/vuur, disco, kapotte lamp, vuurwerk, explosie, lassen, pulse, storm, politie-auto, flits, CCT loop, INT loop en HUE loop.

Compact en eenvoudig in gebruik
Met een compact formaat en magneten aan beide uiteinden kan de PavoTube II 6C overal worden gebruikt! Dankzij het unieke ontwerp kun je de LED-lamp snel in veel gewenste hoeken plaatsen en toch een gelijkmatig zacht licht hebben. Met een industriestandaard 1/4"-20 schroefdraadaansluiting aan beide uiteinden is de PavoTube II 6C aan alle moderne foto-/video-armaturen te bevestigen.

Ingebouwde accu met snellaadfunctie
De ingebouwde accu van de PavoTube II 6C kan meer dan 1 uur op vol vermogen werken  en gaat tot 10 uur mee op 1% helderheid. De LED-buislamp heeft een USB Type-C-poort voor het weer snel opladen van de accu en het doen van toekomstige firmware-updates, zodat de lamp toekomstbestendig is.

Bediening op afstand
Met de ingebouwde 1.4Ghz wifi is de PavoTube II 6C ontworpen om te werken met de RC-1 afstandsbediening  of de NANLink wifi-controller die compatibel is met iOS- en Android-apparaten.


Kenmerken
Bedrijfstijd van circa 1 uur op vol vermogen en 10 uur op 1% helderheid
CRI van 95 en een TLCI van 97
Kleurtemperatuur van 2700 tot 7500K
Geïntegreerde 2200mAh accu
Op afstand bedienbaar via wifi

0 sterren op basis van 0 beoordelingen