OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 17-28mm f/2.8

€1.199,00 €1.099,00
Artikelnummer: JMA718DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 100 DIRECTE korting op dit product! Promotie geldig t.e.m. 15/01/2024.

De NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 is het lichtste full-frame groothoekzoomobjectief voor systeemcamera's. Dit lichtsterke ultragroothoekzoomobjectief is onmisbaar bij reizen, evenementen en creatieve storytelling en is ontworpen voor fotografen en videofotografen om hun creatieve palet uit te breiden en minder gewicht mee te dragen.

Van legendarische uitzichten tot beeldvullende close-ups: de NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 is het perfecte objectief om uiteenlopende visuele verhalen vanuit een uniek oogpunt te vertellen. Van landschappen tot urban fotografie, architectuur of interieurs; met een brandpuntsafstand van 17-28 mm kunnen fotografen gedetailleerde, allesomvattende groothoekopnamen maken, of spelen met grootte en perspectieven overdrijven. Als videomaker laat je kijkers door middel van groothoekopnamen als het ware opgaan in de scene of creëer je een gevoel van ruimte wanneer je in krappe ruimten filmt.

De NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 is zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk en is ontworpen om vol vertrouwen creatieve groothoekopnamen te maken. Het vaste diafragma van f/2.8 is ideaal voor het maken van foto’s bij beschikbaar licht of voor creatief werken met sluitertijden. Het objectief zorgt voor een prachtige bokeh wanneer je opnamen maakt met open diafragma. Gebruikers die voor dramatische ultragroothoekclose-ups willen gaan, hebben profijt van de kortste scherpstelafstand van slechts 0,19 m voor scherpe, heldere resultaten op korte afstand. Daarnaast zorgt de grote zoomring van het objectief voor een comfortabele bediening en stabiele kadrering. Bovendien kun je met de snel reagerende AF van Nikon direct scherpstellen, of je onderwerp zich nu op de voorgrond of op de achtergrond bevindt.

 

  • Lichtgewicht ultragroothoekzoomobjectief van 17-28 mm: uitmuntende scherpte en minder vertekening, zelfs bij opnamen in de ultragroothoekstand van 17 mm.
  • Korte scherpstelafstand: een kortste scherpstelafstand van slechts 0,19 m zorgt voor scherpe, heldere resultaten op korte afstand.
  • Groot vast diafragma van f/2.8: handhaaft een consistente belichting over het hele zoombereik. Ideaal voor het maken van foto’s bij beschikbaar licht of voor creatief werken met sluitertijden en scherptediepte.
  • Prachtige bokeh: door de grote Z-vatting in combinatie met de negen afgeronde lamellen van het diafragma van f/2.8 bestaat de bokeh uit grote, zachte bollen en wordt hij prachtig geaccentueerd bij korte afstanden.
  • Ook geweldig voor video: video’s worden niet verpest door scherpstelgeluiden. Variatie in brandpuntsafstand wordt aanzienlijk verminderd, zodat gebruikers de scherpstelling soepel kunnen verplaatsen met behoud van de kadrering.
  • Betrouwbare scherpstelling: de AF is snel, vloeiend, stil en nauwkeurig.
  • Eenvoudige bediening: de aanpasbare geluidloze instelring en grote zoomring zijn eenvoudig te bedienen wanneer je door de zoeker kijkt.
  • Compact: lichtgewicht, weegt slechts circa 450 gram en het objectief is afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels
0 sterren op basis van 0 beoordelingen