OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

Artikelnummer: JMA720DA
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: NIEUW PRODUCT - PRE-ORDER NU!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

We krijgen geregeld een paar stuks binnen, maar helaas telkens onvoldoende om iedereen op de wachtlijst te kunnen bedienen. Pre-orderen blijft dus aangeraden! Dit kan GRATIS met de code "NZ180600"!

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

De NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR-supertelezoom dekt met gemak de populairste brandpuntsafstanden voor wildlife, vogels en vliegtuigen en met voldoende flexibiliteit voor sport en landschappen. Krachtige vibratiereductie in het objectief houdt opnamen stabiel en ook de interne zoom zorgt voor een goede balans bij het maken van opnamen uit de hand: in- of uitzoomen en pannen of kantelen zijn allemaal mogelijk zonder statief. Bevestig de Z TELECONVERTER TC-2.0x op dit objectief en je krijgt een enorm bereik van 1200 mm terwijl je nog steeds opnamen uit de hand kunt maken!

Overzicht van belangrijke kenmerken:

  • Veelzijdig supertelezoomobjectief: groot brandpuntbereik van 180-600 mm voor het fotograferen van wildlife, vogels, vliegtuigen, sport en meer.
  • Uitstekende handzaamheid: weegt slechts 1955 gram. Een subtiele draai aan de zoomring is voldoende om van 180 mm naar 600 mm te gaan en de interne zoom houdt het zwaartepunt in balans.
  • Scherp van dichtbij: de kortste scherpstelafstand is 2,4 m bij 600 mm en 1,3 m bij 180 mm.
  • Nauwkeurige autofocus: geoptimaliseerd voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen en superstil.
  • Vibratiereductie van 5,5 stops2: de optische VR in het objectief compenseert trillingen bij opnamen uit de hand. De stand SPORT stabiliseert het zoekerbeeld.
  • Video op afstand: stille scherpstelling en onderdrukking van focus breathing. Maak eenvoudig video-opnamen met prachtig gecomprimeerde achtergronden.
  • Beschermd: betrouwbare afdichting die voorkomt dat stof en waterdruppels in het objectief komen en de cilinder niet beweegt tijdens het zoomen, zodat stof zich niet kan ophopen. Nikons fluorcoat is aangebracht op het voorste element.
  • Z-teleconverters: bereik 1200 mm met de Z TELECONVERTER TC-2.0x of 840 mm met de Z TELECONVERTER TC-1.4x.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen