OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 24-120mm f/4 S

€1.299,00 €1.099,00
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 200 directe korting op dit product! Promotie geldig van 10 mei t.e.m. 22 juli 2024.

De Nikon Z 24-120mm f/4.0 S is een krachtige lens met een allround zoombereik. Dit lichtgewicht S-line standaard 5x zoomobjectief heeft een vast diafragma van f/4.0 op een FX-formaat Z-body. De lens is ideaal voor landschappen, portretten en bruiloften en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Leg prachtige fullframe beelden vast met een hoge resolutie en schitterende details.

Multi-focus systeem
De 24-120 beschikt over twee autofocusmotoren die indrukwekkende soepele, stille, snelle en nauwkeurige autofocusprestaties bieden die zeer geschikt zijn voor foto- en videotoepassingen. Met de Nikon Z 24-120mm f/4.0 stel je al scherp vanaf een afstand van 35 centimeter.

Heldere kleuren
Een uitstekende correctie die lensflares en aberraties effectief elimineren over het hele zoombereik zorgt voor superieure kleuren in al je onderwerpen. Het grote diafragma van f/4.0 met 9 afgeronde bladen in combinatie met de grote Z-mount zorgt voor een fantastische belichting van al je onderwerpen die fraai tegen een mooie onscherpe achtergrond afsteken. Daarnaast geeft het je de optie om met snellere sluitertijden vanuit de hand te fotograferen.

Hoogwaardige coating
De Nikon Z 24-120mm f/4.0 S is voorzien van twee hoogwaardige lenscoatings. De Nano Crystal coating gaat diagonaal inkomend licht tegen en de ARNEO coating doet dat voor verticaal licht. Hierdoor worden ghosting, flaring en reflecties vrijwel volledig geëlimineerd. Daarnaast is de body van de lens volledig geseald tegen stof en spatwater. De fluorcoating op de frontlens werkt als een "krachtveld" om stof af te stoten. Dit komt goed van pas in stoffige omgevingen waardoor je de frontlens minder vaak schoon hoeft te maken. Daarnaast kan de frontlens gemakkelijk worden schoongeveegd.

Kenmerken van de Nikon Z 24-120mm f/4.0 S

  • 9 diafragmabladen
  • 16 lenselementen in 13 groepen
  • Twee autofocusmotoren voor soepele, stille , snelle en nauwkeurige autofocus
  • Minimale scherpstelafstand van 35cm
  • Hoogwaardige coatings tegen lensflares en aberraties
0 sterren op basis van 0 beoordelingen