OPGELET: de winkel zal gesloten zijn tijdens de Krokusvakantie en dus van zaterdag 2 maart tem maandag 11 maart.

Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

€2.499,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

Beschikbaar in de loop van april 2019. PRE-ORDER NU ZONDER VOORSCHOT!!! Kies daarvoor bij het reserveren voor "betalen bij afhalen".

Dit oersterke objectief biedt uitstekende resultaten voor foto's of video. De scherpte is uitstekend over het gehele beeld en de prestaties bij close-ups overtreffen die van elk willekeurig full-frame 24-70mm-objectief dat momenteel verkrijgbaar is. Lichtvlekken zijn effectief tegengegaan en de grote Z-vatting en het f/2.8 diafragma over het hele bereik is voorzien van negen afgeronde lamellen creëren prachtige stereffecten. De bokeh heeft vloeiende gradaties naar de randen van het beeld en ziet er prachtig natuurlijk uit.

OVERZICHT VAN BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Haarscherp: superieure prestaties van rand tot rand. Uitzonderlijke prestaties bij close-ups (kortste scherpstelafstand van 0,38 m).

Geavanceerd optisch ontwerp: 17 elementen in 15 groepen met anti-reflecterende ARNEO Coat en Nano Crystal Coat.

Aanpasbare instelring: handmatige scherpstelling (standaard), geluidloze diafragmaregeling (geweldig voor irisovergangen tijdens video-opname) of belichtingscorrectie.

L-Fn-knop (lens function): wijs maximaal 21 verschillende functies toe. Van AF-vergrendeling tot lichtmeting, bracketing en meer.

OLED-informatiescherm: controleer snel het diafragma, de scherpstelafstand, de exacte brandpuntsafstand en de scherptediepte.

Werkpaard: robuuste, compacte constructie met uitgebreide afdichting om tegen stof en vocht te beschermen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen