OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 26mm f/2.8

Artikelnummer: JMA108DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nikon introduceert het lichtste en platste objectief uit de Z-serie ooit. Met een veelzijdige brandpuntsafstand van 26 mm, een zeer korte scherpstelafstand en scherpe NIKKOR Z-optiek is dit groothoekobjectief met vast brandpunt klein, maar klaar voor grootse ideeën. Fotografen kunnen bijzondere opnamen maken vanuit hun eigen unieke perspectief.

Met een gewicht van slechts 125 gram en een lengte van 23,5 mm is dit super platte en lichtgewicht groothoekobjectief met vast brandpunt ideaal voor creatieve fotografen. Door zijn bescheiden formaat valt het objectief nauwelijks op. De meegeleverde zonnekap met bajonetvatting voegt daarnaast geen extra gewicht toe en de kap kan worden uitgerust met filters van 52 mm voor nog meer creatieve mogelijkheden. Ondanks zijn kleine formaat is dit pancake-objectief zeer stevig gebouwd. De objectiefvatting is van metaal en de objectiefcilinder en alle bewegende delen zijn afgedicht tegen stof en waterdruppels.

Met de NIKKOR Z 26mm f/2.8 kunnen fotografen elke kans creatief benutten, of het nu gaat om straattaferelen, landschappen, interieurs of andere bijzondere locaties. De grote Z-vatting levert in combinatie met het grote maximale diafragma van f/2.8 geweldige prestaties bij weinig licht. Fotografen kunnen kortere sluitertijden gebruiken om snelle acties vast te leggen zonder aan helderheid in te leveren. Bij close-up opnamen is de kortste scherpstelafstand slechts 20 cm. Het onderwerp is dan haarscherp en de bokeh wordt benadrukt met een artistieke achtergrondonscherpte. Videomakers en vloggers hebben extra profijt van de grote beeldhoek van het objectief en de onderdrukking van focus breathing om prachtige opnamen te maken. Dit is ideaal voor weidse groothoekopnamen of het vastleggen van interviews met een realistische indruk van de omgeving.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen