OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 28mm f/2.8

Artikelnummer: JMA105DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Z 28mm f2.8 is Nikon's kleinste en lichtste full-frame Z series vast-brandpunt objectief tot nu toe. Dit zeer goed betaalbare en verbazend krachtige objectief biedt een niet al te brede groothoek en is geschikt voor alledaags gebruik in verschillende situaties: van straattaferelen tot landschappen en spontane portretten.

Dit lichtsterke 28mm prime-objectief biedt een weidse beeldhoek en dankzij de minimale scherpstelafstand van 0,19 m is het objectief uitermate geschikt voor close-ups. De grote Z-vatting en het f/2.8- diafragma met afgeronde lamellen zorgen samen voor uitstekende prestaties bij weinig licht, hiermee kunnen foto-en videografen hun onderwerp scherp in beeld brengen tegen een ongelooflijk zacht en natuurlijk ogende bokeh.

Met de NIKKOR Z 28mm f/2.8 kun je ook gemakkelijk prachtige video-opnamen maken. De brandpuntafstand van 28mm is een filmklassieker, en met zijn lichte gewicht kan de gebruiker gemakkelijk opnamen uit de hand of met behulp van een gimbal maken.

OVERZICHT BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
· Lichtsterk f/2.8 groothoekobjectief: Met een brandpuntsafstand van 28mm maak je groothoekopnamen met rijke kleuren en contrast.
· Zeer handzaam: Het objectief is ongeveer 43 mm lang en weegt ongeveer 155 gram. Klein genoeg om op de camera te laten zitten of in een jaszak te stoppen.
· Prachtige bokeh: De grote Z-vatting en het grote, f/2.8 diafragma van met 7 afgeronde lamellen maken een ongelooflijk zacht, natuurlijk ogende bokeh mogelijk.
· Fantastisch van dichtbij: Met een minimale scherpstelafstand van 0,19 m kunnen gebruikers zeer dichtbij scherpstellen.
· Snelle, geluidloze AF: Dankzij een zeer stille stappenmotor aandrijving en het extra licht dat door de Z- vatting wordt opgevangen is de scherpstelling snel, nauwkeurig en geluidloos.
· Uitstekend voor video: Focus Breathing is drastisch verminderd zodat scherpstelling kan worden aangepast zonder de beeldhoek van de opname te beïnvloeden.
· DX -uitsnede van 42 mm: Biedt een 42mm beeldhoek bij gebruik van een Nikon DX-formaat Z -camera.
· Eenvoudige bediening: De geluidloze instelring kan worden ingesteld voor het regelen van de scherpstelling, het diafragma, de belichtingscompensatie of de ISO.
· Goed beschermd: Afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels

0 sterren op basis van 0 beoordelingen