OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 400mm f/4.5 VR S

€3.599,00 €3.299,00
Artikelnummer: JMA503DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 300 directe korting op dit product! Promotie geldig van 10 mei t.e.m. 22 juli 2024.

De NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S is een nieuw super teleobjectief met vaste brandpuntsafstand aan. Dit objectief is makkelijk te dragen en biedt fotografen de unieke brandpuntsafstand van 400 mm en de adembenemende beeldkwaliteit van de S-Line in een lichte, reisvriendelijke behuizing.

Met een groot bereik, een schitterende resolutie en een comfortabele bediening zijn door dit stevige, maar compacte en lichte superteleobjectief oneindig veel opnamen binnen handbereik. Zoals wilde dieren, sport, snelle actie en portretten in de verte. Door zijn ongelooflijk handzame ontwerp weegt de NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S slechts ca. 1245 gram en is de totale lengte slechts 234,5 mm. Fotografen kunnen dit superteleobjectief zelfs aan hun camera bevestigd houden wanneer ze rondlopen en zo snel het mooiste standpunt vinden.

Foto's of video's, het uitmuntende oplossende vermogen van dit S-line-objectief levert beelden met een prachtige bokeh, kleur, contrast en helderheid. Nikons krachtige optische VR in het objectief zorgt voor stabiele opnamen en Synchro VR biedt 6 correctiestops wanneer dit objectief wordt gekoppeld met de Z 9. Het maximale diafragma van f/4.5 biedt voldoende mogelijkheden om creatief met het beschikbare licht te werken en de AF-prestaties zijn snel, accuraat en uitzonderlijk stil. Daarnaast ondersteunt dit superteleobjectief het gebruik van Z-teleconverters, die het bereik kunnen vergroten tot 560 mm of 800 mm.

Door het uitgebalanceerde ontwerp ligt het zwaartepunt van dit objectief dichter bij de camerabody waardoor je gemakkelijker kunt volgen, pannen en vloeiend kunt stoppen. Fotografen kunnen het objectief ook comfortabel vast houden wanneer ze uit de hand fotograferen en zo sneller reageren op onvoorziene situaties. De bediening is volledig aanpasbaar en de geavanceerde weerbestendige afdichting beschermt zowel het objectief als de camera.

Overzicht van belangrijke kenmerken: NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

  • Super handzaam superteleobjectief: brandpuntsafstand van 400 mm. Weegt slechts ca. 1245 gram en heeft een totale lengte van slechts 234,5 mm.
  • Perfect in balans: het zwaartepunt van dit objectief ligt dichter bij de camerabody waardoor je gemakkelijker kunt volgen, pannen en vloeiend kunt stoppen.
  • Maximaal diafragma van f/4.5: prachtige bokeh en indrukwekkende scherptediepte laten onderwerpen afsteken tegen drukke achtergronden. Snelle acties zijn makkelijk scherp vast te leggen.
  • Optiek van hoge kwaliteit: Nikons Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken aanzienlijk. Super ED-, ED- en SR-glas gaan chromatische aberratie vanaf het midden tot de rand van het beeld tegen.
  • Snelle, stille scherpstelling: AF is snel, nauwkeurig en uitzonderlijk stil: tracking is vloeiend, of je nu raceauto's, vogels of wilde dieren fotografeert.
  • Indrukwekkende stabiliteit: Nikons krachtige optische VR in het objectief biedt een voordeel van 5,5 stops.¹ Bij gebruik met de Z 9 maakt Synchro VR tot 6,0 correctiestops mogelijk.²
  • Aanpasbare bediening: wijs functies toe aan de handig geplaatste L-Fn-knoppen en de geluidloze instelring. Gebruik de knop voor het opslaan van het geheugen om scherpstelafstanden op te slaan.³
  • Geavanceerde weerbestendige afdichting: de weerbestendige rubberen afdichting houden alle bewegende delen vrij van stof, vuil en vocht. Nikons fluorcoat zorgt ervoor dat je het voorste lenselement gemakkelijk schoon kunt vegen.⁴
  • Geschikt voor teleconverters: vergroot het bereik tot 560 mm met een Z TELECONVERTER TC-1.4x of 800 mm met een Z TELECONVERTER TC-2.0x.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen