OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 600mm f/4 TC VR S

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: NIEUW PRODUCT - PRE-ORDER NU!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

We hebben ondertussen een aantal stuks ontvangen, maar helaas niet voldoende om de wachtlijst weg te werken. Wil je er ook ééntje? Pre-order dan NU, want gezien de moeilijke leveringen kan het een hele tijd duren eer we deze lens gewoon op voorraad hebben!!!

De Nikon Z 600mm f/4 TC VR S is een superteleobjectief met vast brandpunt. Met z'n ingebouwde teleconverter en hoogwaardige AF-prestaties is dit een ideale lens voor sport- en natuurfotografen. Hoogwaardige optiek zorgt voor een constant adembenemende beeldkwaliteit, of je nu fotografeert op 600 mm of op 840 mm wanneer de 1,4x-teleconverter is geactiveerd.

Van snelle motorsport tot onvoorspelbare wilde dieren: fotografen die in veeleisende situaties werken, plukken bij elke opnamesessie de vruchten van dit superteleobjectief. Het Silky Swift-scherpstelsysteem zorgt voor een uiterst snelle en ongelooflijk stille autofocus met nauwkeurige onderwerpregistratie en tracking. Nikons toonaangevende anti-reflecterende Meso Amorphous Coat gaat beeldschaduwen en lichtvlekken tegen, zelfs wanneer je opnamen maakt met diverse lichtbronnen in het beeld. De krachtige VR in het objectief biedt tot 5,5 correctiestops voor stabiele opnamen in elke situatie. Daarnaast geven de aanpasbare bedieningselementen je uitzonderlijke operationele veelzijdigheid. Fotografen die meer bereik nodig hebben, kunnen direct de ingebouwde teleconverter inschakelen zonder hun greep te verplaatsen of hun ogen van het onderwerp af te halen.

De NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S is perfect uitgebalanceerd of je nu opnamen uit de hand maakt of met een statief. Het zwaartepunt bevindt zich namelijk in het midden van de statiefbevestiging voor een stabielere bediening en minder belasting. Dankzij de weerbestendige afdichting kun je alle uitdagende omgevingen aan.1 Bovendien heeft dit superteleobjectief een zeer lichte constructie van slechts 3260 gram. Door de afmetingen past hij zelfs in een fototas die voldoet aan de handbagage-eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Overzicht van belangrijke kenmerken: NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S

  • Ingebouwde 1,4x-teleconverter: met één druk op de schakelaar aan de rechterkant van het objectief kun je de teleconverter activeren en dit f/4-objectief met vast brandpunt van 600 mm transformeren tot een f/5.6-objectief van 840 mm.
  • Hoogstaande AF: autofocus wordt aangedreven door een Silky Swift voice coil motor en een optische ABS-encoder van Nikon die de positie van het objectief met absolute nauwkeurigheid detecteert en doorgeeft.
  • Verfijnde details: scherpte is uitstekend over het hele beeld, zelfs wanneer je fotografeert met open diafragma, en de bokeh is prachtig vloeiend en afgerond.
  • Krachtige vibratiereductie in het objectief: biedt een voordeel van 5,5 stops wanneer je een systeemcamera van Nikon gebruikt die Synchro VR ondersteunt.2
  • Meso Amorphous Coat: gaat beeldschaduwen en lichtvlekken tegen door invallend licht uit zowel diagonale als verticale richtingen te neutraliseren.
  • Robuust: afdichting rond alle bewegende delen en de objectiefvatting houdt stof en vocht buiten. Nikons fluorcoat beschermt het voorste element.1
  • Uitgebalanceerd: het zwaartepunt van het objectief bevindt zich in het midden van de statiefbevestiging voor een stabielere bediening en minder belasting.
  • Aanpasbaar: functies kunnen worden toegewezen aan de Fn-ring, evenals aan de Fn-knoppen, scherpstelring en geluidloze instelring. Scherpstelafstanden opslaan gaat eenvoudig met de memory-set knop.
  • Vliegtuigvriendelijk: compact en licht genoeg om in een fototas te passen die voldoet aan de handbagage-eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.
  • Compatibiliteit: ondersteunt het gebruik van de Z TELECONVERTER TC-1.4x en Z TELECONVERTER TC-2.0x.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen