OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 800mm f/6.3 VR S

€7.199,00 €6.699,00
Artikelnummer: JMA502DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 500 directe korting op dit product! Promotie geldig van 10 mei t.e.m. 22 juli 2024.

Nikon introduceert de NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S, een uiterst handig full-frame superteleobjectief met vast brandpunt. Vogels, wilde dieren, vliegtuigen, motorsport en wintersport: dit stevige, maar toch verrassend lichte S-line objectief brengt de dynamiek van verafgelegen onderwerpen dichtbij in indrukwekkende helderheid. Gebruikers kunnen onregelmatig bewegende onderwerpen met een nog niet eerder vertoonde vloeiendheid bij 800 mm volgen en zo hun creativiteit de vrije loop laten met stabiele opnamen uit de hand.

Van adelaars tot vliegtuigen, het fenomenale oplossend vermogen van dit S-line objectief haalt zelfs de kleinste details van moeilijk vast te leggen onderwerpen naar voren. De beeldkwaliteit is haarscherp, ongeacht of je foto's of video's maakt, en de AF-prestaties zijn uitzonderlijk snel, vloeiend en betrouwbaar. De optische VR in het objectief zorgt voor stabiele opnamen en Synchro VR biedt 5,5 correctiestops wanneer dit objectief wordt gekoppeld met de Z 9. Daarnaast ondersteunt dit superteleobjectief het gebruik van Z teleconverters, die het bereik kunnen vergroten tot 1120 mm of 1600 mm.

Dankzij het uitgebalanceerde, lichte ontwerp van de Z-vatting en een PF-lenselement (Phase Fresnel) kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ze de NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S van het statief kunnen halen en uit de hand kunnen fotograferen. Dit objectief voor systeemcamera's is circa 2,3 kg lichter en 16% korter dan zijn equivalent met F-vatting en het zwaartepunt ligt dichter bij de behuizing waardoor het eenvoudiger wordt om soepel te pannen en te stoppen. Fotografen kunnen de instellingen aanpassen en de geavanceerde weerbestendige afdichting beschermt zowel het objectief als de camera.

 

  • Professioneel superteleobjectief: brandpuntsafstand van 800 mm. Handig, lichtgewicht en een uitgebalanceerde bediening.
  • Haarscherp: een speciaal gevormd en geplaatst PF-lenselement (Phase Fresnel) en Nano Crystal Coat verminderen beeldschaduwen en lichtvlekken aanzienlijk. ED- en SR-glas gaat chromatische aberratie vanaf het midden tot de rand van het beeld tegen.
  • Snelle, stille scherpstelling:AF is snel, nauwkeurig en fluisterstil: tracking is vloeiend, of je nu raceauto's of wilde dieren in de verte fotografeert.
  • Krachtige vibratiereductie: optische VR in het objectief zorgt voor stabiele opnamen. Synchro VR biedt tot 5,5 correctiestops wanneer dit objectief wordt gekoppeld met de Z 9.
  • Aanpasbare bediening: wijs functies toe aan de handig geplaatste L-Fn-knoppen en de geluidloze instelring. Gebruik de knop voor het opslaan van het geheugen om scherpstelafstanden op te slaan.
  • Geavanceerde weerbestendige afdichting: de afdichting rond alle bewegende delen houdt stof en vocht buiten en een rubberen pakking op de objectiefvatting beschermt zowel objectief als camera.Geschikt voor teleconverters: vergroot het bereik tot 1120 mm met een Z TELECONVERTER TC-1.4x of 1600 mm met een Z TELECONVERTER TC-2.0x.
  • Ingebouwde filtersleuf: verwijder filters gemakkelijk voor nog meer controle over moeilijke lichtomstandigheden.
  • Eenvoudige zonnekap: de meegeleverde HB-104 zonnekap heeft een schuifje waarmee de zonnekap met één hand kan worden verwijderd.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen