OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

Artikelnummer: JMA713DA
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR biedt een sublieme beeldkwaliteit en flexibiliteit voor beeldmakers die opnamen in groothoek-, standaard- en tele-bereik willen maken.

Als ideale reisgenoot heeft dit geavanceerde DX-objectief bij opnamen zowel dichtbij als veraf een superieure optiek. Dat houdt in dat het in elk fotografisch scenario kan worden gebruikt, van uitgestrekte landschappen tot indringende portretten.

Het gebruiksvriendelijke objectief is ideaal voor iedereen die niet meer met een smartphone wil fotograferen maar toch geen zware fototas wil meedragen. Met zijn gewicht van slechts 315 gram en zijn brandpuntsbereik van 18-140 mm biedt dit objectief de optimale balans tussen flexibiliteit en gewicht. Dit zorgt voor een uitstekende handzaamheid en de mogelijkheid om karakteristieke scènes tijdens het reizen vast te leggen.

Een ingebouwd vibratiereductiesysteem reduceert de effecten van bewegingsonscherpte, waardoor gebruikers opnamen kunnen maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn. Dit levert zelfs bij weinig licht heldere beelden zonder onscherpte op, of je nu een sfeervol interieur fotografeert of een opname van een stadsgezicht bij nacht maakt.

De NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR ondersteunt ook scherpe en vloeiende video-opnamen, waarmee de status 'alleskunner' nogmaals wordt bevestigd. De autofocus is snel en levert schitterende prestaties met de oogdetectie AF van de Z-camera, zodat de scherpstelling precies daar blijft waar deze nodig is. Het resultaat is prachtige video-opnamen van reizen en avonturen. Het DX-objectief dat is ontworpen om tegen de elementen te worden beschermd, biedt een effectieve afdichting tegen stof en waterdruppels. Dit houdt in dat het in de meeste omgevingen kan worden gebruikt.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR: je perfecte metgezel voor op reis:

  • Een veelzijdig DX-formaat zoomobjectief met superieure optiek
  • Een compacte en lichte body, perfect voor wanneer je onderweg bent
  • Krachtig objectief met 7,8x zoom waarmee je dichter dan ooit bij je onderwerp kunt komen
  • Een verbluffende kortste scherpstelafstand van slechts 0,20 m bij groothoek
  • Vibratiereductiestand waarmee de gebruiker opnamen zonder cameratrilling kan maken met sluitertijden die 5 stops langer zijn
  • Elektromagnetisch diafragmamechanisme voor een nauwkeurigere diafragmaregeling en consistent stabiele belichtingsregeling
  • Fantastisch voor zowel video's en foto's, met gebruiksvriendelijke bedieningselementen
  • Afgedicht ter bescherming tegen stof en druppels
0 sterren op basis van 0 beoordelingen