OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z DX 24mm f/1.7

Artikelnummer: JMA109DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nikon breidt haar assortiment NIKKOR Z DX-objectieven uit met het eerste DX-formaat objectief met vast brandpunt. Het NIKKOR Z DX 24mm f/1.7-objectief is lichtsterk, scherp, werkt schitterend van dichtbij en presteert uitstekend bij weinig licht. Dit compacte en veelzijdige objectief met vast brandpunt is perfect voor levendige alledaagse fotografie.

Met een gewicht van slechts 135 gram vormt de NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 samen met de Nikon Z DX-camera's een supercompacte kit die gemakkelijk mee te nemen is en ontzettend flexibel is. De vaste brandpuntsafstand van het objectief van 24 mm biedt een beeldhoek dat equivalent is met 36 mm op een full-frame-camera (FX): fotografen die de Nikon Z DX gebruiken, komen zeer dicht in de buurt van een klassiek perspectief van 35 mm, dat een geweldige flexibiliteit biedt bij de kadrering en geweldig is voor landschappen, straatfotografie, portretten, video en meer.

Met een maximaal diafragma van f/1.7, een kortste scherpstelafstand van 0,18 m en een grote, natuurlijk uitziende bokeh biedt dit objectief veel creatieve mogelijkheden. Gebruikers kunnen gemakkelijk scherpere opnamen maken bij situaties met weinig licht of gebruik maken van een kortere sluitertijd om beweging scherp vast te leggen bij lagere ISO. Ze kunnen een echt gevoel van diepte creëren door onderwerpen te laten afsteken tegen prachtige, onscherpe achtergronden. Voor close-ups kunnen gebruikers scherpe opnamen maken als de voorkant van het objectief slechts 12,4 cm van een onderwerp verwijderd is. Gecombineerd met de kleine scherptediepte die mogelijk is met f/1.7 zullen de details van foto's en close-up-video's betoverend zijn.

 

  • DX-formaat objectief met vast brandpunt van 24 mm voor systeemcamera's: geweldig voor landschappen, straatfotografie, portretten en meer. De beeldhoek is equivalent met 36 mm op een full-frame-camera (FX). Kom dichterbij en vul het beeld met je onderwerp of blijf waar je bent om de elementen van de achtergrond mee te nemen en beelden met meer context te creëren.
  • Groot maximaal diafragma van f/1.7: in combinatie met de grote Z-vatting laat je meer licht binnen: houd de ISO laag en maak scherpe opnamen bij weinig licht of gebruik een kortere sluitertijd zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid.
  • Grote, natuurlijk uitziende bokeh: fotografeer met open diafragma met f/1.7 zodat je onderwerpen en portretten van het beeld afspatten of creëer een echt gevoel van diepte op foto's en video's.
  • Snelle, geluidloze autofocus: aangedreven door een stille stappenmotor.
  • Scherpe close-ups: met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,18 m maak je altijd scherpe foto's, zelfs als de voorkant van het objectief maar 12,4 cm van het onderwerp verwijderd is.
  • Uitstekend voor video: door een perspectief dat in de buurt komt van het klassieke beeld van 35 mm, geliefd door filmmakers, is dit kleine objectief met vast brandpunt ook uitermate geschikt voor video's. Het objectief is muisstil en heeft geen last van focus breathing bij video.
  • Licht, compact en beschermd: een gewicht van slechts 135 gram met een compacte stofbestendige en druipwaterdichte constructie.
  • Meegeleverde zonnekap die geschikt is voor filters: de Nikon HN-42 zonnekap voorkomt beeldschaduwen en lichtvlekken tijdens opnamen. Het is ook mogelijk om filters van 46 mm op de zonnekap te bevestigen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen