OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Zf + 40mm f/2.0 Kit

Artikelnummer: VOA120K001
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nikon Zf promotie gratis PeakDesign riem

Koop nu een Nikon Zf body of kit en ontvang van ons een GRATIS PeakDesign Slide riem t.w.v. € 69,99!
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt!

De Z f combineert nostalgie met geavanceerde technologieën en brengt ongeëvenaarde creativiteit binnen handbereik. Het retro ontwerp is geïnspireerd op de iconische filmcamera Nikon FM2 die in 1982 werd uitgebracht.

De Nikon Z f is uitgerust met dezelfde EXPEED 7-beeldverwerkingsengine als die van de Nikon Z 9. De camera is zowel stijlvol als krachtig en beschikt over geavanceerde technologie, waaronder uitzonderlijke AF- en VR-prestaties. Hij is hiermee perfect voor mensen die hun volledige creatieve potentieel willen uitdrukken in zowel foto’s als video’s.

Deze klassieke camera belichaamt de essentie van Nikon, brengt hulde aan het merk met een sentimentele knipoog naar hun rijke geschiedenis. Het laat tegelijkertijd de ongelooflijk vooruitstrevende stappen zien die Nikon voortdurend neemt om te evolueren en te creëren. Door de toekomst en het verleden samen te brengen, zijn ze erin geslaagd een tijdloos gevoel van klasse en elegantie te combineren met ongeëvenaarde creativiteit en innovatie. De Z f biedt beeldmakers de kans om doortastend en creatief te zijn en daarmee unieke en onvergetelijke beelden vast te leggen.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken Z f:

 • Een retro ontwerp geïnspireerd op de iconische FM2: De geschiedenis van Nikon is duidelijk zichtbaar in de Z f. Het retro uiterlijk is geïnspireerd op de iconische FM2, wat je ook ziet aan de instelschijven, de ontspanknop en de toevoeging van het Nikon logo van de jaren ‘70 en ‘80. Alle instelschijven zijn van messing en met precisie gefreesd voor een hoogwaardig gevoel. Daarnaast kunnen beeldmakers naar eigen stijl kiezen uit zes exclusieve kleuropties, naast het volledig zwarte standaardmodel.
 • Nieuwe functies voor beeldcreatie: Naast de conventionele monochroom Picture Control is de Z f uitgerust met twee nieuwe Picture Controls: vlak monochroom en monochroom met diepe tonen. Het heeft een speciale zwart-witschakelaar, waarmee gebruikers eenvoudig naar zwart-witopnames kunnen schakelen. De camera is ook uitgerust met pixel-shift-opname functie die Nikon voor het eerst in de Z f ondersteunt.
 • Verbeterde videoprestaties: De nieuwe full-frame systeemcamera biedt een aantal interessante videofuncties, zoals 10-bits H.265-opnamen en de mogelijkheid om tot 125 minuten in 4K UHD kwaliteit op te nemen. Andere functies zijn daarnaast overgenomen van de Z 9, zoals de mogelijkheid om de ISO-gevoeligheid aan te passen in stappen van 1/6 EV en de weergave van een rood kader tijdens het starten van video-opnamen.
 • Superieure prestaties met geavanceerde technologieën: De Z f wordt aangedreven door de nieuwste EXPEED 7-beeldverwerkingsengine, waardoor een hoge ISO-capaciteit mogelijk is. Daarnaast beschikt de camera niet alleen over dezelfde negen soorten onderwerpherkenning zoals de Z 8, maar zijn ook de trackingprestaties bij gebruik van onderwerpherkenning verbeterd. De sensor is voorzien van vibratiereductie (VR) en verbeterde elektronische VR. Beide zorgen voor betere beeldkwaliteit bij het maken van opnamen bij weinig licht uit de hand.
 • Video-opnamen in de stand sluitertijdvoorkeuze: Als deze stand is geselecteerd, kiest de gebruiker de sluitertijd en past de camera het diafragma aan
 • AF veldstand: 3D-tracking (alleen fotostand) en AF met continue scherpstelling (alleen videostand)
 • Gevoeligere AF pixels: gemakkelijker scherp stellen op het beoogde onderwerp, zelfs als dat onderwerp afsteekt tegen tegenlicht, weinig licht heeft of donker is
 • EXPEED 7-beeldverwerkingsengine: vermindert ruis in platte delen van onderwerpen en verhoogt de beeldkwaliteit
 • Draaibaar en kantelbaar scherm: De eerste full-frame camera uit de Z-serie die is uitgerust met een draaibaar en kantelbaar scherm
 • Verticaal georiënteerde beeldweergave: menuweergave tijdens weergave bieden efficiënte ondersteuning voor verticale opnamen
 • Aanraak-Fn: ondersteuning voor het aanpassen van het focuspunt terwijl je foto's kadreert in de zoeker
 • Continu-opnamen op hoge snelheid tot 30 bps
 • Picture Control: voor portretten met een rijke toon die de details van de tint van het onderwerp beter vastlegt
 • Twee geheugenkaartsleuven: de één ondersteunt SD-kaarten en de ander micro SD-kaarten
 • Stofbestending: Er is een dubbele coating gebruikt om de beeldsensor te beschermen tegen stof
0 sterren op basis van 0 beoordelingen