OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S

€1.199,00 €1.079,10
Artikelnummer: JMA602DA
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van 10% DIRECTE korting op deze Nikon lens. Promotie geldig t.e.m. 18 maart 2024.

Snel, scherp en stabiel, deze indrukwekkend compacte Z-serie 105 mm macrolens is een meester in het maken van opnamen op ware grootte. Het staat garant voor een vlekkeloze scherpstelling, prachtig ronde bokeh en stabiele opnamen uit de hand. Door de 1:1 reproductieverhouding is het objectief perfect voor het fotograferen van levensechte projecten.

Met een reproductieverhouding van 1:1, een onberispelijke scherpstelling en uitstekende beeldreproductiemogelijkheden is de professionele NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S een meester in levensgrote opnamen. Dankzij de middellange telebeeldhoek is dit objectief geoptimaliseerd voor macro-opnamen in foto- of videoformaat en is het ook een geweldig objectief voor gedetailleerde portretten: zowel de scherpte en het contrast als de bokeh zijn ongelooflijk. De bediening is nauwkeurig en flexibel en fotografen kunnen de scherpstelrichting van dit objectief omkeren, wat een voordeel is wanneer ze werken in een diverse productieomgeving.

Belangrijkste kenmerken:

Professioneel f/2.8 macro-objectief met middellange tele: S-Line: een nieuwe dimensie in optisch ontwerp. Vloeiend, geluidloos meervoudig scherpstelsysteem.
Levensechte beelden met opmerkelijke diepte: de grote Z-vatting in combinatie met de negen afgeronde lamellen van het vaste f/2.8 diafragma zorgen voor perfect ronde en natuurlijk ogende bokeh.
Snel en vlekkeloos scherpstellen: scherpte is fantastisch van dichtbij tot oneindig. Kleurranden worden aanzienlijk verminderd, waardoor het AF-systeem met ongelooflijke snelheid en nauwkeurigheid kan scherpstellen.
Mooi helder: Nikon’s anti-reflecterende ARNEO Coat en Nano Crystal Coat gaan beeldschaduwen en lichtvlekken tegen. De ingebouwde vibratiereductie (VR) is gecombineerd met VR in de camera voor stabiele opnamen uit de hand, zelfs bij weinig licht. 
Nauwkeurige close-ups: de kortste scherpstelafstand is slechts 0,29 m en de AF-scherpstelbegrenzer maakt een snelle opname van onderwerpen binnen een bereik van 0,29-0,50 m mogelijk. Met handmatige scherpstelling (MF) kies je je favoriete manier van werken.
Macrovideo: ervaar stille AF en soepele, stabiele diafragmaregeling. Variatie in brandpuntsafstand is vrijwel verdwenen, zodat je de scherpstelling kunt aanpassen zonder de beeldhoek van de opname te beïnvloeden.
Veelzijdigheid van Nikon: je kunt de scherpstelrichting van dit objectief omkeren.¹ Op deze camera passen ook de opschroefbare filters van 62 mm van de befaamde AF-S Micro-NIKKOR 105 mm.
Gebouwd om hard te werken: de vatting en alle bewegende delen zijn afgedicht om stof en vocht buiten te houden. Nikon’s fluorcoat stoot water, stof en vuil af.²

0 sterren op basis van 0 beoordelingen