Gelieve zoveel mogelijk op afspraak te komen. PASFOTO'S enkel op afspraak! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Nikon Z MC 50mm f/2.8

€729,00 €679,00
Artikelnummer: JMA603DA
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 50 DIRECTE korting. Promotie geldig t.e.m. 17 januari 2022 en zolang de voorraad strekt.

OPGELET: de korting is dus enkel van toepassing op wat kan geleverd worden voor het einde van de promotie. Gezien de huidige leverproblemen (bij quasi alle merken!) is het dan ook best om op tijd te bestellen!

Schitterende close-ups. Prachtige portretten. Betoverende opnamen op straat. Dit lichtsterke, compacte en lichte 50 mm full-frame macro-objectief uit de Z-serie brengt de schoonheid in zelfs de simpelste onderwerpen naar boven. Je kunt echte macro-opnamen maken waarbij kleine onderwerpen en details worden vastgelegd met een levensgrote verhouding van 1:1. Je kunt het objectief ook gebruiken voor alledaagse fotografie.

De nieuwe NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 is een prachtig objectief om mee op pad te gaan en de schoonheid van zelfs de simpelste onderwerpen naar boven te halen. Van verleidelijke voedselfotografie tot topfoto's van bloemen, fotografen kunnen met gemak superscherpe, levensgrote (1:1) macrobeelden en opvallende close-ups van kleine onderwerpen en details vastleggen. De scherpstelling is snel en scherp, zelfs als de voorzijde van dit macro-objectief slechts 5,6 cm van een onderwerp verwijderd is! Fotografen kunnen ook de klassieke brandpuntsafstand van 50 mm en het natuurlijke perspectief gebruiken om alles, van portretten tot straattaferelen, te fotograferen.

Belangrijkste kenmerken:

Geweldige macro-opnamen: de markeringen op de objectiefcilinder geven duidelijk aan of je fotografeert met een zoomfactor van 1:4, 1:2 of 1:1 (levensgroot).
Schitterende alledaagse opnamen: gebruik de klassieke brandpuntsafstand van 50 mm en het natuurlijke perspectief om alles, van portretten tot straattaferelen, te fotograferen.
Messcherpe close-ups: met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,16 m kun je zelfs scherpstellen als de voorzijde van dit macro-objectief op slechts 5,6 cm van je onderwerp is! VR in de camera houdt opnamen stabiel.
Zet je onderwerp op de voorgrond: superieure optiek en de negen afgeronde lamellen van het f/2.8 diafragma zorgen voor prachtige bokeh.
Scherpstelbeperking: de AF-scherpstelbeperking laat het objectief sneller scherpstellen op onderwerpen binnen een bereik van 0,16-0,30 m.
Compact en licht: dit objectief is gemakkelijk in gebruik en een mooie balans tussen een full-frame camera uit de Z-serie en een DX-formaat camera.
75 mm in DX-uitsnede: bij gebruik op een DX systeemcamera uit de Z-serie biedt dit objectief een beeldhoek van 75 mm. Geweldig voor portretten of krappere uitsneden van kleine onderwerpen bij macro-opnamen.
Nauwkeurige, eenvoudige bediening: regel het diafragma, de ISO en nog veel meer via de geluidloze instelring. Schakel direct tussen handmatig scherpstellen en autofocus via het objectief.
Beschermende coating: Nikon's fluorcoat beschermt de voorkant van het objectief en zorgt ervoor dat je het oppervlak gemakkelijk schoon kunt vegen. Perfect wanneer je je creatieve grenzen buiten verlegt!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen