OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z30 + 16-50 + 50-250 VR kit

€1.199,00 €999,00
Artikelnummer: VOA110K002
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van € 200 directe korting op dit product! Promotie geldig van 10 mei t.e.m. 22 juli 2024.

De Nikon Z 30-systeemcamera is klein, zeer eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. Hij is geschikt voor iedereen die verder wil gaan dan smartphonefotografie en vlogs wil maken die er mooier uitzien en beter klinken. Je kunt hem ook gebruiken om zeer gedetailleerde foto’s te schieten om je Insta-feed te verbeteren.

Van unboxing-video’s tot recepten en van reizen tot portretten, met de Z 30 maak je eenvoudig levendige, professioneel uitziende vlogs met de helderheid, diepte en het heldere geluid wat je verwacht van eersteklas vloggers en streamers. Met de DX-formaat beeldsensor van de camera (die veel groter is dan de beeldsensor van een smartphone) maak je scherpe, rijk gedetailleerde video's. Vloggers kunnen tot 125 minuten ononderbroken filmopnamen 1 maken en fulltime autofocus is beschikbaar tijdens de opname. De Z 30 gebruikt de volledige breedte van de sensor voor een beeldhoek van ongeveer 100% en de geluidskwaliteit is uitstekend door de ingebouwde stereomicrofoon van de camera. Externe microfoons kunnen ook gemakkelijk aan de camera gekoppeld worden.

Met de draai- en kantelbare monitor met touchscreen kun je gemakkelijk uit elke hoek opnamen maken en met de diepe grip maak je stabiele opnamen uit de hand, zelfs op armlengte-afstand. Het uiterlijk van een vlog veranderen gaat net zo makkelijk als objectieven wisselen. De Z 30 zit namelijk boordevol geavanceerde automatische functies voor nog meer creatieve controle. Hoe vloggers hun content in de toekomst ook voor zich zien, de Z 30 biedt hen de ruimte om van die ideeën werkelijkheid te maken.

Overzicht van belangrijke kenmerken: Nikon Z 30

 • Betere vlogs: neem tot 125 minuten ononderbroken video op. Krijg meer volgers met betoverende time-lapse-films of vloeiende slow motion in Full HD (120p).
 • Sensationele beeldkwaliteit: de grote DX-formaat CMOS-sensor van 20,9 MP zorgt voor foto's en video's met rijke details. Nikons elektronische vibratiereductie zorgt ervoor dat video-opnamen mooi en stabiel blijven.
 • Maak opnamen tot ISO 25.600 voor video's en ISO 51.200 (uitbreidbaar) voor foto's. Blijf ook 's nachts opnamen maken met dezelfde snelle, nauwkeurige AF waar je overdag op vertrouwt.
 • Scherp en helder geluid: leg audio vast via de gevoelige ingebouwde stereomicrofoon of een optionele externe microfoon. Je hebt controle over de omgeving met de ingebouwde functie om windruis te dempen.
 • Draai- en kantelbare monitor met touchscreen: hiermee wordt vloggen en selfies maken een fluitje van een cent.
 • Video AF-stand: heeft een fulltime autofocus om het scherpstellen te vereenvoudigen. Ideaal als je actie of jezelf filmt terwijl je onderweg bent.
 • Zelfportretstand: draai de monitor naar voren en de camera maakt het scherm onmiddellijk leeg voor een onbelemmerd portretbeeld.
 • Oog- en dierdetectie AF: beschikbaar voor foto's en video's. Blijft scherpstellen op de ogen van mensen, of die van katten en honden, zelfs wanneer ze even niet in de camera kijken.
 • 11 bps: met de snelle continue opnamesnelheid met volledige AF/AE leg je te midden van alle actie Insta-waardige foto's vast.
 • Moeiteloos fotograferen: de video-opnameknop bevindt zich bovenop de camera voor gemakkelijke toegang in elke richting, en gebruikers kunnen afzonderlijke instellingen opslaan voor foto's en video's en daartussen schakelen wanneer dat nodig is.
 • Creative Picture Controls: 20 filters in de camera voor foto's en video's. Allemaal aanpasbaar en zichtbaar in real time tijdens de opname.
 • Eenvoudig verbinden en delen: Met Bluetooth en Wi-Fi kun je bijna overal verbinding maken. Met de Nikon-app SnapBridge kunnen gebruikers foto's en video's overzetten op hun smartapparaat.
 • USB-C-kabel meegeleverd: voorzie de Z 30 constant van stroom: livestream vlogs en laad tegelijkertijd de batterij van je camera op.
 • Verwisselbare objectieven: kies uit het volledige assortiment NIKKOR Z-objectieven of sluit de optionele vattingadapter FTZ II van Nikon aan en gebruik Nikon DSLR-objectieven met F-vatting.
 • Vlogaccessoires: compatibel met diverse populaire vlogaccessoires. Gebruikers kunnen ook de speciale Nikon vloggerkit kopen met alle accessoires die nodig zijn om vlogs naar een hoger niveau te tillen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen