OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z6III + Z 24-70 f/4 S

Artikelnummer: VOA130K001
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

De kleine maar sterke Z6III is gebaseerd op de Z8 en Z9 en is een flexibele creatieve powerhouse die prachtig gedetailleerde foto's en interne 6K/60P (RAW) video-opnamen kan maken.

De gloednieuwe Z6III introduceert hoge prestatieniveaus voor full-frame camera's en is een zeer interessante upgrade voor fotografen en videografen die hun vaardigheden willen aanscherpen of op creatief vlak groots willen uitpakken, terwijl hun set-up ultracompact blijft. Het hart van de Z6III wordt gevormd door 's werelds eerste half-stacked full-frame CMOS-sensor, ontworpen om topprestaties te leveren maar qua formaat klein te laten blijven. In elk opzicht levert de camera ongelooflijke beeldkwaliteit en een oogverblindend dynamisch bereik en kleurechtheid.

De half-stacked sensor is het hart van de Z6III en wordt ondersteund door de EXPEED 7-processor, die ook de Z8 en Z9 aandrijft. Dit krachtige duo zorgt voor de razendsnelle AF-berekeningen en EVF-verversingssnelheden van de camera, evenals de indrukwekkende lichtgevoeligheid. Fotografen krijgen een consistent vloeiend beeld door de zoeker en kunnen tot 120 bps schieten zonder zich zorgen te maken over rolling shutter-vertekening. Videografen kunnen probleemloos 6K (RAW)- en 5,4K (YUV)  filmopnamen rechtstreeks in de camera opnemen of detailrijke 4K UHD/60p video oversampled van 6K in-camera maken. Daarnaast kunnen zowel foto- als videografen gebruikmaken van de intelligente onderwerpdetectie van Nikon, met ononderbroken volgen van de ogen in de modi voor mensen of dieren. Ook kunnen ze tot diep in de nacht opnamen maken dankzij het grote ISO-bereik van de sensor en de AF-gevoeligheid tot -10 LW.

De Z6III heeft met 4000 nits ook de helderste elektronische zoeker in zijn klasse en dit is de eerste systeemcamera ooit met een EVF met een breed DCI-P3 kleurengamma. Dankzij de hoge detailweergave, komen details in schaduwrijke gebieden beter tot hun recht. Zo ben je er zeker van dat je foto's en video's de kleuren vastleggen zoals je ze bedoelt, met als resultaat prachtige eindbestanden.

Overzicht van belangrijke kenmerken

 • Half-stacked full-frame sensor van 24,5 MP: razendsnelle scansnelheden van de sensor zorgen voor volledige pixeluitlezing voor heldere, gedetailleerde beelden met een hoog dynamisch bereik en natuurgetrouwe kleuren. Het oorspronkelijke ISO-bereik loopt van 100 tot 64.000 (uitbreidbaar tot 50-204.800).
 • In camera 6K RAW-video-opnamen: Interne 6K/60P (RAW) en 5,4K/60P (YUV) opnamen. Je kunt 4K UHD/60p video oversampled van 6K in-camera maken en opnemen bij 240p (10x slow motion).
 • Geluid van professionele kwaliteit: De externe microfooningang van de camera kan worden gebruikt als lijningang voor geluid van professionele kwaliteit.
 • Heldere EVF met ultrabreed kleurengamma: met verversingssnelheden van 60 bps biedt de 4000-nit elektronische zoeker met 5.670.000 beeldpunten consistent vloeiende high-definition weergaven. Een breed (DCI-P3) kleurengamma toont levensechte kleuren zonder kleurbanden.
 • Tot 120 bps met AF/AE en voor-ontspan-opnamen: 120 bps (10MP DX-formaat JPEG's) of 60 bps (24MP full-frame JPEG's). De Z6III legt het beslissende moment vast, zelfs als het gebeurde voordat de sluiter ontspande.
 • Topklasse AF-functies razendsnelle AF-berekeningen zorgen voor consistent betrouwbaar volgen zonder onderbrekingen. Onderwerpdetectie en AF werken tot -10 LW bij foto's en video's.
 • Krachtige vibratiereductie en focuspuntstabilisatie: 8,0 stops 5-assige in-camera beeldstabilisatie en E-VR voor video. Scherpstelpunt VR stabiliseert het gebied rond het actieve scherpstelpunt.
 • Draai- en kantelbare monitor van hoge resolutie: volledig draai- en kantelbare touchscreen monitor  met 2.100.000 beeldpunten voor een duidelijk, zeer gedetailleerd beeld van het onderwerp vanuit elke hoek.
 • Klein, licht, sterk: weegt slechts circa 750 gram,  met een weerbestendige afdichting en koudebestendigheid tot -10 C.
 • Twee kaartsleuven: één sleuf ondersteunt CFexpress Type B-kaarten of XQD-kaarten en de andere sleuf ondersteunt UHS-II SD-kaarten.
 • Optionele verticale battery grip: Nikons nieuwe battery grip MB-N14 kan worden gebruikt als grip voor verticale opnames of als tegenwicht voor zwaardere teleobjectieven, maar ook voor een langere fotografie sessies.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen