OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nisi Swift Variabele ND Kit 77mm

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het NiSi Swift filtersysteem is speciaal ontworpen voor mobiele video- en foto contentmakers. Door een aantal ronde filters te stacken, kunnen er tot wel vijftien verschillende combinaties gemaakt worden.

Zo kun je een vier stops ND filter op het Vario ND 1-5 stops filter plaatsen, waardoor je een 1-9 stops VND krijgt. Hier kun je vervolgens een Black Mist of UV IR Cut filter op plaatsen. De filters klik je gemakkelijk en snel op elkaar. Voor vignettering hoef je niet bang te zijn met dit systeem, dus je kunt volop combineren om zo creatieve mogelijkheden te ontdekken.

 

Hoe werkt het NiSi Swift filtersysteem?

De nieuwe NiSi Swift filterserie is gebaseerd op het bestaande NiSi True Color variabele ND 1-5 stops filters, waarop andere filters gedrukt kunnen worden. Dit gaat eenvoudig en snel, met behulp van frictie op de filtervatting. Er kunnen zo maximaal vier filters tegelijk met elkaar gecombineerd worden. De filterserie bestaat uit drie nieuwe filters; een ND-filter met 4 stops, een Black Mist 1/4 en een UV IR CUT-filter, plus een adapter waarmee je, als fotograaf, ook een van de andere filters gebruiken kan, zonder het variabele ND 1-5 stops filter.

 

De NiSi Swift Variabele ND Kit 77 mm bestaat uit:

  • True Color ND Vario 1-5 stops 77 mm
  • Swift ND16 4 stops grijsfilter.
  • Lens Cap
  • Filter Pouch

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen