OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Novoflex adapter Nikon naar Fuji X camera

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Eén van de meest aantrekkelijke aspecten van systeemcamera's zoals de Fujifilm X-serie is de beschikbaarheid van een breed scala aan compatibele verwisselbare objectieven waaronder objectieven van andere merken. De Novoflex Adapterring Nikon lens naar Fujifilm X Camera maakt uw keuze nog breder doordat deze ring u in staat stelt om een Nikon F objectief op uw Fujifilm X systeemcamera te bevestigen.

Deze hoge kwaliteit adapter wisselt echter geen signalen uit met de camera voor de automatische scherpstelling, alhoewel automatische belichtingsmeting mogelijk is als u werkt met de diafragmavoorkeuze. U zult handmatig moeten scherpstellen. Scherpstellen tot oneindig is altijd mogelijk. De adapter is voorzien van een geïntegreerde diafragma controle ring en kan worden gebruikt met objectieven die hier niet mee uitgerust zijn. De binnenkant van de adapterring heeft een matzwarte afwerking om ongewenste reflecties tegen te gaan.

Kenmerken
- Spelingsvrije vergrendeling en montage
- Belichting en scherpte handmatig instellen
- Automatische belichtingsmeting is mogelijk
- Tot oneindig scherp kunnen stellen
- Matzwarte afwerking tegen reflecties

0 sterren op basis van 0 beoordelingen