OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

PolarPro Vario 77mm VND 6/9 stops Peter Mckinnon Sign Ed II

Artikelnummer: PP-77-6-9-VND-ED2
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

PolarPro Vario VND 6/9 stops Peter McKinnon Signature Edition II 77mm
Het Variabele ND-filter van PolarPro corrigeert 6 tot 9 stops licht. Dit hoogwaardige VND filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 77mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.

Vario ND Signature Edition II
Met een variabele ND filter heb je de sluitertijd onder alle lichtomstandigheden volledig onder controle. Ook behoud je bijvoorbeeld tijdens video-opnames beter de controle over een vloeiend ogende framerate bij slow motion. Met de vier mogelijke afstellingen corrigeer je het licht 6 tot 9 stops. Dit staat gelijk aan een ND64- tot ND512 grijsfilter. Dit VND filter is ideaal voor filmen in helder weer met diafragma's zoals f1.4 - f2.8. Ook kun je met dit filter opnemen in LOG formaat met ISO waardes van boven de 400.

De goudkleurige perfectie
Het filter is vervaardigd van twee delen PolarPro CinemaSeries glas die je over elkaar heen kunt draaien om de gewenste hoeveelheid licht op je lens te laten vallen. Het hoogwaardige glas zorgt voor een geweldige optische kwaliteit en is volkomen kleurneutraal. De goudkleurige aluminium vatting heeft een laser gegraveerde stops-indicatie, zodat je precies kunt aflezen hoeveel f-stops licht er tegengehouden worden door het filter. Bij het verstellen van de ring naar een van de vier instellingen voel je bij elke stop een zachte klik. Door deze haptische waarneming kun je met je vingers voelen dat het filter een andere stop heeft bereikt. Zodoende kun je het filter instellen zonder je blik van de view finder van je camera te halen. Ook ontstaat hierdoor geen kruis-polarisatie of vignettering, zelfs niet bij een brandpuntsafstand van 16 mm.

Defender360 – geen vingerafdrukken op je glas
De vario ND filters van PolarPro worden geleverd in een Defender360 beschermcase die tevens kan dienen als lensdop. Door de speciale lensdop krijg je geen vingerafdrukken op het filter komen wanneer je deze op je lens draait. Met de beschermcase hoef je in principe het glas van het filter nooit aan te raken. In de Eco-vriendelijke verpakking van de Signature Edition II zit ook een microvezel reinigingsdoekje in het geval je toch per ongeluk het glas hebt aangeraakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen