OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Samyang 8mm Fisheye f/2.8 CS II MC Sony E

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Samyang 8mm f/2.8 Fisheye UMC II is een ultra groothoekobjectief van hoge kwaliteit ontworpen voor Sony systeemcamera's. Het objectief biedt een enorme beeldhoek van 180 graden. Zoals met alle huidige Samyang-lenzen is alleen handmatige scherpstelling mogelijk. Met een fisheye-objectief kunt u speciale effecten zoals vervorming en overdreven perspectief bereiken. Ook is dit objectief uitstekend bruikbaar wanneer extreme scherptediepte gewenst is. Het objectief is compact en licht, zodat deze een perfecte combinatie vormt met de Sony systeemcamera's. 

Hoge optische kwaliteit
De optische constructie van het objectief bestaat uit 11 elementen in 8 groepen inclusief een asferisch element, en twee ED elementen voor optimale optische prestaties. Het objectief is voorzien van een diafragma met 6 lamellen. De interne scherpstelling zorgt ervoor dat het objectief niet van formaat verandert tijdens het scherpstellen. Daarnaast is de Samyang 8mm fisheye voorzien een meerlaagse anti-reflectie ultra multi-coating die schitteringen en schaduwbeelden minimaliseert. De geïntegreerde zonnekap helpt ook om schitteringen van achter het objectief te verminderen.

Zeer grote scherptediepte
Door de grote scherptediepte vanwege zijn kleine brandpuntsafstand, kun u eenvoudig scherpstellen door eenvoudigweg de geschatte afstand op de lensschaal in te stellen. Het instellen van het objectief tot ongeveer 1m in f/8 zal beelden produceren die scherp zijn van heel dichtbij tot in het oneindige. De Samyang 8mm f/2.8 Fisheye UMC II is geschikt voor het produceren van prachtige panorama's en 360 graden virtuele tours, met inbegrip van volledige 360 graden foto's met gebruik van diverse softwarepakketten.

 

Kenmerken

  • Licht en zeer compact ontwerp
  • Fisheye ontwerp met 180 graden beeldhoek
  • Maximaal diafragma van f/2.8
  • Handmatige scherpstelling en diafragmaring
  • Geïntegreerde zonnekap
0 sterren op basis van 0 beoordelingen