OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Samyang AF 24-70mm F2.8 Sony FE

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Samyang AF 24-70mm f/2.8 is een alles-in-één zoomlens voor Sony fullframe systeemcamera's met een E-mount. Het beschikt over geoptimaliseerde functies voor video-opnamen. Dit objectief levert beelden van hoge kwaliteit met uitstekende details over het hele zoombereik.

Indrukwekkend bokeh
De AF 24-70mm f/2.8 FE-lens beschikt over een groot diafragma voor een vloeiende achtergrondscherpte. Dankzij de kleine scherptediepte worden je onderwerp effectief van de achtergrond gescheiden om een uniek ultragroothoekbeeld vast te leggen waarin de achtergrond is gecomprimeerd. De 9 bladen van het diafragma zorgen voor een vloeiend en natuurlijk bokeh met lichtsplitsing.

Snelle en stille autofocusprestaties
Het objectief beschikt over een soepele en stille autofocus die het onderwerp snel en nauwkeurig volgt bij het opnemen van video's. De lineaire stappenmotor (STM) zorgt bij foto en video voor een stille en nauwkeurige besturing van grote en zware lensgroepen tijdens het focussen.

Geoptimaliseerde functies voor video-opnamen
De AF 24-70mm f/2.8 is een zogenaamde parfocal lens, wat inhoudt dat de focus op het onderwerp wordt gehouden tijdens het in- en uitzoomen. Doordat de AF-snelheid goed wordt geregeld tijdens het filmen, wordt wiebelen verminderd en is een stabiele video-opname mogelijk.

Lineaire MF-regeling
De lineaire handmatige scherpstelling biedt gemak aan videografen door het koppel van de focusring zo dicht mogelijk bij dat van een handmatige videolens te realiseren bij het opnemen van video in handmatige modus.

Kleine scherpstelafstand
De minimale scherpstelafstand van de veelzijdige AF 24-70mm f/2.8 is 35 centimeter waardoor je dicht op je onderwerp kunt scherpstellen. Het maakt het gemakkelijker om portretten met een overdreven perspectief te maken, eten op tafels en binnenshuis of in kleine ruimten te fotograferen.

Verbeterd gebruiksgemak met de Custom Switch
De Samyang Custom Switch biedt de mogelijkheid om het diafragma aan te passen met de scherpstelring. Met behulp van het lens station kun je de functies van de standaard scherpstelring naar jouw wens aanpassen (in de toekomst zullen meer functies worden toegevoegd via een firmware-update).


Kenmerken

  • Veelzijdige standaard fullframe zoomlens voor Sony E-mount
  • Geoptimaliseerde functies voor video
  • Uitstekende resolutie met een imponerend bokeh
  • Verbeterde bruikbaarheid met Samyang Custom Switch
  • Snelle, stille en nauwkeurige automatische scherpstelling
  • Lineaire handmatige scherpstelling
0 sterren op basis van 0 beoordelingen