OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 14mm F1.8 DG HSM Art Sony E

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dankzij de fullframe dekking, de 14mm ultra-groothoek brandpuntsafstand en de baanbrekende lichtsterkte van f/1.8, is de Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art een objectief waar vele fotografen op hebben zitten wachten. Bij het nemen van foto’s van een sterrenhemel of andere hemelse scènes die zich in de nacht afspelen, is een lichtsterke ultra-groothoek de perfecte bondgenoot. Het vastleggen van een bewegend voorwerp gaat zeer eenvoudig door de sluitertijd aan te passen, zonder dat de ISO-gevoeligheid verhoogd moet worden.


Scherpstellen met de Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art

De 14mm f/1.8 DG HSM Art is voorzien van een flinke hypersonische motor. Deze levert voldoende koppel aan de scherpstelling om snel scherpstellen mogelijk te maken. De snelle autofocus is daarbij te allen tijde bij te werken door aan de scherpstelring te draaien om handmatig de focus bij te stellen.


Niet licht, wel lichtsterke

Om tot een maximaal diafragma van f/1.8 te komen en niet in te leveren op beeldkwaliteit is glaswerk van uitstekende kwaliteit nodig. Hierdoor heeft deze 14mm f/1.8 een gewicht van 1170 gram, maar daar krijg je dan wel drie stuks F Low Dispersie en vier stuks Super Low Dispersie elementen voor terug. Deze combinatie levert uitstekende helderheid over het gehele beeld. Het afgeronde negenblads diafragma en de flinke diameter van de gebruikte lanselementen zorgt zelfs op f/1.8 nog voor een onderscheidend bokeh voor een ultra-groothoekobjectief.


De Art-reeks

Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld..., Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnames en bij vele andere onderwerpen.

Kenmerken van de Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art

  • Enorm lichtsterk ultra-groothoek objectief
  • Snelle en betrouwbare autofocus
  • Handmatig over te nemen autofocus
  • Stof- en spatwaterdichte mount
  • Afgerond diafragma
0 sterren op basis van 0 beoordelingen