OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG DN OS Sports Sony E

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Deze SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports is een krachtige ultra-telefotozoom en het eerste objectief ooit uit SIGMA’s Sports-lijn voor fullframe systeemcamera’s met Sony E-mount en L-mount.

Dit objectief biedt uitstekende prestaties, functionaliteit en beeldkwaliteit die vereist is voor ultra-telefoto-opnamen in de meest uitdagende situaties.

De beeldkwaliteit is exceptioneel, met zeer hoogwaardig glas dat ultrascherpe resultaten kan leveren, zelfs op camera's met de hoogste resoluties. Het objectief vertoont een schitterend bokeh over het gehele zoombereik, en optische aberraties worden tot een minimum beperkt.

Met een AF-systeem die wordt aangestuurd door een stappenmotor combineert de 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports snelle en stille autofocus met uitstekende volgfunctie van bewegende objecten. Daarnaast biedt een ultraprecieze magnetische sensor uiterst nauwkeurige positionering voor snelle en ultraprecieze AF. Dit is met name indrukwekkend voor een ultra-telefoto-objectief waar de focuslens een aanzienlijke afstand moet afleggen.

De OS-functie levert effectieve beeldstabilisatie die een voordeel biedt tot ongeveer 4 stops, wat ideaal is voor hand-held opnamen met lagere sluitertijden.

Een stof- en spatwaterdichte structuur voorkomt dat er waterdruppels of stof de lens binnendringen in combinatie met de water- en olieafstotende coating op het frontelement bieden fotografen een stukje rust, zelfs in ruige opname-omstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen