OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary Fujifilm X-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Groot F2.8 diafragma en superieure beeldkwaliteit
Het zoombereik van de SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary bestrijkt 27mm tot 75mm in het 35mm full-frame formaat en heeft een constant diafragma van F2.8 over het hele zoombereik.
Dit maakt het eenvoudig om onscherpe achtergronden te creëren, ideaal voor prachtige portretten en close-ups. De bokeh is vloeiend en aantrekkelijk, zodat hij niet afleidt van het scherpgestelde onderwerp.
De drie hoge precisie glas gegoten asferische elementen in combinatie met de minimalisering van het totale aantal lenselementen, zorgen voor een superieure optische kwaliteit. Het gebruik van een in de camera geïntegreerde aberratiecorrectie elimineert optische onvolkomenheden, zoals vervorming en vignettering nog verder.

Uitzonderlijk compact en lichte body, ideaal voor mirrorless camera's
De SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary is opmerkelijk compact, passend bij het formaat van APS-C systeemcamera’s. Momenteel is dit F2.8-objectief het kleinste en lichtste in zijn klasse, met een lengte van 74.5mm, een diameter van φ65,4 mm en een gewicht van 290gram.

Om het gewicht van de lens zo laag mogelijk te houden, heeft SIGMA de body samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Voor de slanke en robuuste lensbuis werd gebruik gemaakt van een polycarbonaat genaamd Thermally Stable Composite (TSC). Dit materiaal heeft een thermische geleiding dat vergelijkbaar is met aluminium. Deze eigenschap staat garant voor een stabiele prestatie en een goede bedienbaarheid, zelfs in een omgeving met extreme temperatuurschommelingen.
Door bewust metaal te gebruiken voor sommige interne onderdelen konden deze veel dunner en met een hogere stijfheid worden geproduceerd, zodat het objectief bestand is tegen regelmatig en zwaar gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen