OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contemporary is een lichtsterke, compacte en lichtgewicht standaard zoomlens voor APS-C-formaat systeemcamera's met Sony E-mount. Het is ideaal voor een breed scala aan foto- en videotoepassingen, waaronder landschappen, portretten, straatfotografie, architectuur en evenementen.

Ideaal voor werken bij weinig licht en spelen met scherptediepte
Het Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN Contempary objectief biedt een veelzijdig fullframe equivalent van 27-75mm. Het constante maximale diafragma van f/2.8 is zeer geschikt voor het werken in omstandigheden met weinig licht en biedt meer controle over scherptediepte.

Lichtgewicht optiek
Het lensontwerp omvat drie zeer nauwkeurige, uit glas gegoten asferische elementen welke helpen om vervorming en sferische aberraties te beperken wat bijdraagt aan een grotere algehele scherpte en nauwkeurige weergave. Een speciaal laag dispersie (SLD) element vermindert chromatische aberraties en kleurranden. Samen minimaliseren ze het totale aantal elementen voor een superieure optische kwaliteit zonder overmatig gewicht.

Snelle en stille autofocus
De automatische scherpstelling is uitzonderlijk snel en stil dankzij de stappenmotor, wat vooral handig kan zijn bij het opnemen van video of bij snel bewegende onderwerpen zoals kinderen en dieren.

Super Multi-Layer Coating
De Super Multi-Layer Coating minimaliseert flare en ghosting voor een verbeterd contrast en kleurnauwkeurigheid bij het werken n sterke lichtomstandigheden.

Aangenaam bokeh
Als ultiem werkpaard zijnde, heeft de Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN een minimale scherpstelafstand van slechts 12.1 centimeter, waardoor hij kan worden gebruikt voor close-upfotografie in macrostijl. De lens is ook uitgerust met een afgerond diafragma met 7 bladen voor een aangename bokeh-kwaliteit.


Kenmerken

  • APS-C-formaat Sony E-mount lens
  • 27-75mm in het 35mm equivalent
  • Diafragmabereik van f/2.8 tot f/22
  • Minimale scherpstelafstands van 12.1cm
  • Drie asferische elementen
  • Speciaal element met lage dispersie
  • Afgerond diafragma met 7 bladen
  • Stof- en spatwaterdicht ontwerp
  • Compatibel met het Sigma UD-11 USB Dock
0 sterren op basis van 0 beoordelingen