OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 20mm f/2.0 DG DN Contemporary Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Sigma 20mm f/2.0 DG DN Contemporary combineert een helder maximaal f/2.0 diafragma met een ultragroothoek brandpuntsafstand van 20mm en verbluffende optische prestaties. Het objectief heeft een zeer compact ontwerp, weegt slechts 370 gram en is maar 72.4 millimeter lang, waardoor het uitermate geschikt is voor landschappen, groothoekportretten, bruiloften en interieurs. Het is ook bijzonder geschikt voor astrofotografie dankzij de onderdrukking van chromatische aberraties.

I-series premium compact prime
De Sigma 20mm f/2.0 DG DN Contemporary maakt deel uit van de I-serie fullframe compatibele objectieven voor systeemcamera's. De combinatie van het superieure optiek en het compacte ontwerp past perfect bij kleinere en lichtere systeemcamera's en biedt je nieuwe mogelijkheden voor het maken van de perfecte foto.

Uitmuntende optische prestaties
Met het Sigma 20mm f/2.0 DG DN Contemporary objectief wordt het hoogste niveau van optische prestaties bereikt, zelfs bij de grootste f/2.0 diafragma-instelling, vanaf het midden tot aan de rand van het beeld. Het optiek maakt gebruik van de nieuwste optische ontwerptechnologie en omvat drie glasgegoten asferische precisie-elementen, een SLD-element en een FLD-element om hele reeks aan optische aberraties te onderdrukken. Dit zorgt voor heldere en scherpe beelden, zelfs tot aan de randen van het beeld. Door de concentratie op onderdrukking van chromatische aberraties, die in nabewerking moeilijk te corrigeren zijn, is een nauwkeurige reproductie van zeer heldere lichtpunten bereikt. Dit zorgt voor uiterst gedetailleerd opnamen over het hele beeld, wat vooral belangrijk is bij astrofotografie.

Compact, ergonomisch en prettig in gebruik
De kwalitatief hoogwaardige Sigma 20mm f/2.0 DG DN Contemporary is volledig van metaal wat het een strakke en stijlvolle uitstraling geeft. De aluminium onderdelen zijn zeer precies vervaardigd wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. Ook in de interne structuur zijn metalen onderdelen gebruikt, die met de bedieningsring meedraaien en extra stevigheid bieden. Het objectief heeft een zeer ergonomisch ontwerp en is prettig in gebruik. De ring tussen de focusring en diafragmaring is gemaakt met behulp van hairline processing, een techniek die ook wordt gebruikt voor de achterste cilinder van de Art-reeks. Deze ring geeft je meer houvast bij het plaatsen of verwijderen van het objectief.


Kenmerken

 • I-series premium compact prime lens voor systeemcamera's
 • Hoogwaardige prestaties in een compact formaat
 • Ondersteunt DMF en AF + MF
 • Diafragmabereik van f/2 tot f/22
 • Compatibel met lens-gebaseerde optische correcties (alleen beschikbaar op ondersteunde camera's)
 • Snel en stil scherpstelsysteem dankzij stappenmotor
 • Geïntegreerd autofocussysteem
 • Compatibel met highspeed autofocus
 • Afgerond diafragma met 9 lamellen
 • Super Multi-Layer coating
 • Ontworpen om flare en ghosting te minimaliseren
 • Duurzame messing bajonet
 • Stof- en spatwaterbestendige constructie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen