OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 20mm F1.4 DG HSM Art Nikon

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De zeer lichtsterke Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art maakt onderdeel uit van de hoog gewaardeerde Art serie objectieven van Sigma en paart een geavanceerd optisch ontwerp met een robuuste bouw. De brandpuntsafstand van 20mm en de consistente beeldkwaliteit maken dit objectief bijzonder geschikt voor landschaps-, architectuur-, interieur- en astrofotografie. Daarnaast is het grote diafragma van f/1.4 ideaal voor opnames zonder flitser en bij weinig licht.


Uitstekende optische kwaliteiten

Het optiek is opgebouwd uit vijftien elementen die onderverdeeld zijn elf groepen en bevat twee "F" lage-dispersie-lenselementen, vijf speciale lage-dispersie-lenselementen en twee asferische lenselementen die chromatische en sferische aberraties aanzienlijk verminderen en vervormingen tot een minimum beperken. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en scherpe en gelijkmatig belichte opnames. Een meerlaagse coating op de lensoppervlakken minimaliseert ghosting en reflecties en zorgt zo voor een hoger contract en hogere kleurnauwkeurigheid.


Snelle en fluisterstille scherpstelling

Als aanvulling op de optische prestaties is het Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art objectief uitgerust met een Hyper Sonic Motor die zorgt voor een snelle, soepele en fluisterstille scherpstelling. Deze motor maakt nauwkeurige handmatige scherpstelling op elk moment mogelijk door gewoon aan de scherpstelring te draaien. Je kunt tot op 27.6 centimeter vanaf het onderwerp scherpstellen.


Duurzaam en robuust ontwerp

De behuizing van het objectief is gemaakt van een thermisch stabiel composiet materiaal waardoor het objectief bestand is tegen wisselende temperaturen en omstandigheden. Voor een hoge duurzaamheid en een betrouwbare werking is de lensvatting gemaakt van messing. Bovendien is het objectief compatibel met het optionele Sigma USB Dock waarmee je diverse instellingen zoals focus-parameters en andere eigenschappen kunt aanpassen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen