Op zaterdag 25 september is de winkel in de namiddag uitzonderlijk GESLOTEN! PASFOTO'S enkel op afspraak!

Sigma 24-105mm F4 DG OS HSM (A) Nikon

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sigma AF 24-105mm f/4.0 DG OS HSM ART objectief heeft een zoombereik dat ideaal is voor vele soorten van fotografie zoals snapshots, portretten en landschappen. Daarnaast beschikt het objectief over een lichtsterkte van f/4.0 over het gehele zoombereik. Het objectief is ontworpen voor zowel fullframe als camera's met een cropsensor.

Opbouw
De lens beschikt over drie asferische elementen, met daarnaast twee SLD en twee FLD glaselementen die helpen om vervorming, veldkromming en aberratie over het gehele zoombereik te verminderen en de beeldscherpte te verhogen. De lenselementen zijn voorzien van een Super Multi-Layer Coating om oppervlaktereflecties, lensflare en ghosting te verminderen waarbij de beeldhelderheid behouden blijft. De coating zorgt ook voor opnamen met een hoger contrast en kleurechtheid.

Supersnelle focus
De cilinder van het objectief is opgebouwd uit een materiaal dat minimale krimp door warmte en een uitzonderlijke hardheid heeft. Het objectief is voorzien van een Hyper Sonic Motor voor een supersnelle focus met minimaal geluid, waardoor het objectief zeer geschikt is voor continu- en video-opnames.

De Art-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld..., Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen