OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art Sony E-Mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art Sony E-mount
Dankzij de populaire brandpuntsafstand en een indrukwekkend snel diafragma, biedt het Sigma 24mm f/1.4 DG DN Art Sony E-mount objectief het professionele kwaliteitsniveau waar Sigma's Art-lijn om bekend staat. De lens is ideaal voor landschaps-, architectuur-, reportage- en astrofotografie.

Ongelooflijke scherpte van rand tot rand
Dit objectief heeft een geavanceerd optisch en mechanisch ontwerp dat ongelooflijke scherpte van rand tot rand biedt. De lens is ontworpen voor fullframe spiegelloze camera's en biedt nieuwe functies die met name handig zijn voor astrofotografen en nachtelijke landschapsopnames.

Hoge beeldscherpte, helderheid en contrast
In het lensontwerp zijn 2 LFD-elementen en een SLD-element verwerkt om chromatische aberraties over het gehele scherptebereik te corrigeren en een hoge beeldscherpte, helderheid en contrast te garanderen. Daarnaast zijn er 4 asferische elementen geïntegreerd in de lensconstructie om vervorming te voorkomen en zogeheten coma flare te onderdrukken.

Opmerkelijke optische prestaties
Als onderdeel van de Art-lijn binnen Sigma's Global Vision-serie, is dit objectief ontworpen om echt opmerkelijke optische prestaties te bereiken. De lens is daarom bij uitstek geschikt voor creatieve en artistieke toepassingen. De eersteklas brandpuntsafstand van 24mm biedt een veelzijdig groothoekperspectief bij gebruik op fullframe-sensoren. Bij gebruik met een APS-C formaat sensor biedt de lens een equivalente brandpuntsafstand van 36mm.

Zeer snel diafragma
Het snelle maximale diafragma van f/1.4 is ideaal voor werken in omstandigheden met weinig licht en biedt meer controle over de scherpstelpositie bij gebruik van technieken met geringe scherptediepte.

Filtermaat van 72mm
De lens heeft een filtermaat van 72mm aan de voorzijde, wat ideaal is voor polarisatie- en grijsfilters. De filterhouder aan de achterzijde is ideaal voor gel filters van het sheet-type, welke vaak door astrofotografen worden gebruikt voor specifieke effecten.

Contrastrijke en kleurneutrale beelden
De lenselementen zijn voorzien van een Super Multilayer Coating om lensflare en ghosting te minimaliseren en om bij te dragen aan het produceren van contrastrijke en kleurneutrale beelden, zelfs bij tegenlicht.

Snelle en vrijwel geruisloze motor
De STM-motor zorgt voor een snelle en vrijwel geruisloze autofocus door de hoeveelheid beweging van de motor te regelen en de schroefpitch te optimaliseren om overeen te komen met de optische kenmerken.

Manual Focus Lock
De Manual Focus Lock (MFL) schakelaar schakelt de scherpstelring uit, zodat de scherpstelling nooit verandert. Daarnaast beschikt de lens over een diafragmaringklikschakelaar, diafragmavergrendelingsschakelaar en zonnekap met vergrendelknop voor snel en efficiënt gebruik.

Aantrekkelijke bokeh
Een afgerond diafragma met 11 bladen helpt je bij het produceren van een aantrekkelijke bokeh bij het fotograferen met grote diafragma's.

Water- en stofafstotende coating
De Nano Porus Coating (NPC) biedt een water- en stofafstotende coating die is verwerkt in het weerbestendige ontwerp van de lens.


Kenmerken

  • Fullframe Sony E-mount
  • Diafragmabereik van f/1.4 tot f/16
  • Twee FLD-elementen en een SLD-element
  • Vier asferische elementen
  • Voorzien van water- en stofafstotende coating
  • STM-autofocusmotor
  • Afgerond 11-bladig diafragma
  • 72mm filtermaat aan voorzijde en filterhouder aan achterzijde
  • Zeer nauwkeurige, duurzame messing bajonetvatting
  • Compatibel met optionele Sigma USB-Dock
0 sterren op basis van 0 beoordelingen