OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 24mm F1.4 DG HSM Art Nikon

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Sigma 24mm f/1.4 DG HSM I Art objectief is onderdeel van de zeer hoog aangeschreven ART-serie van Sigma. Dit betekend dat het objectief is voorzien van een geavanceerde optische constructie en een robuust fysiek ontwerp. De combinatie van drie "F" Low dispersie elementen en vier Special Low dispersie elementen helpen bij het zeer merkbaar minimalisren van chromatische aberraties. Twee asferische elementen, waarvan er één zich achterin het objectief bevindt, minimaliseren diverse vervormingen en afwijkingen. Op een fullframe camera heeft het objectief een bereik van 24mm, op een camera met een APS-C sensor wordt dit 38.4mm. Hierdoor is het 24mm f/1.4 DG HSM I Art zeer geschikt voor het fotograferen van landschappen, interieurs, architectuur en natuur.


Lensconstructie en coating

De lensconstructie die bestaat ui 15 elementen binnen elf groepen is in staat om een constante helderheid en scherpte te leveren van rand tot rand. En dit is zelfs het geval als je met de 24mm f/1.4 DG HSM I Art fotografeert op het maximale diafragma van f/1.4. De Super Multi Coating die is toegepast op lenselementen zorgt er ook nog eens voor dat flares en ghosting bijna volledig uitgesloten worden. Maar ook zorgt de coating voor een hoger contrast en kleurechtheid.


Scherpstellen

Om het optische ontwerp zo goed mogelijk bij te staan is de 24mm f/1.4 DG HSM I Art voorzien van een hypersonische scherpstelmotor. Deze motor zorgt voor een snelle, soepele maar vooral fluisterstille autofocus. Deze autofocus is daarbij te allen tijde handmatig aan te passen door eenvoudigweg aan de scherpstelring te draaien. het afgeronde diafragma met negen lamellen zorgt voor een zachte onscherpte. Het 24mm f/1.4 DG HSM I Art objectief is compatibel met de optionele USB-dock waarmee het objectief scherpstelparameters en andere eigenschappen van het objectief zijn aan te passen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen