OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 35mm F1.4 DG DN | Art Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Negen jaar na de eerste Sigma 35mm f/1.4 heeft Sigma een opvolger: de Sigma 35mm f/1.4 DG DN Art. Dit compleet nieuw ontworpen objectief is speciaal gemaakt voor systeemcamera's. De 35mm is onder meer uitgerust met een - klikloze - diafragmaring en een stof- en spatwaterdichte behuizing.

Correctie van alle aberraties
Het objectief is opgebouwd uit 15 lenselementen, verdeeld over 11 groepen. Hiervan zijn twee Special Low Dispersion (SLD) elementen, een Extraordinary Low Dispersion (ELD) element, een ‘F’ Low Dispersion (FLD) element, twee asferische lenselementen en ander hoogwaardig glas. Het ontwerp zorgt ervoor dat alle vormen van aberraties worden gecorrigeerd. Zelfs axiale chromatische aberraties die niet door de camera of software hersteld kunnen worden. Het voorste lenselement heeft een olie- en waterafstotende coating.

Bij opnamen in situaties met weinig licht voorkomt het objectief dat heldere lichtpunten naar het rand van het beeld flakkeren.

Zacht en rond bokeh
De 11 afgeronde diafragmalamellen leveren een zacht en rond bokeh.

Diafragmaring
Je past eenvoudig het diafragma aan met de diafragmaring. Met een lock-switch vergrendel je de ring, zodat je deze niet per ongeluk verdraait. De diafragmaring draai je zonder klikken, ideaal voor het maken van video's.

De ergonomisch geplaatste AFL-knop gebruik je om een functionaliteit toe te wijzen, om zo het werken nog eenvoudiger te maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen