OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sigma 50mm f/1.4 DG DN Art Sony E-Mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met dit objectief zet SIGMA een nieuwe standaard neer voor lichtsterke prime-lenzen binnen de F1.4 Art-serie. De SIGMA 50mm F1.4 DG DN | Art levert supersnelle autofocusprestaties, is licht en compact en biedt de hoogst denkbare optische prestaties. Kortom, de perfecte 50mm lens.

Bij het ontwerp van de nieuwe 50mm F1.4 DG DN | Art had SIGMA heel nadrukkelijk het concept van de originele SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art in het achterhoofd. Met deze lens, die in 2014 het eerste levenslicht zag, vestigde SIGMA de reputatie van de veelgeprezen F1.4 Art-serie. De opvolger van die 50mm is voorzien van de nieuwste technologieën en materialen.

Dit heeft geresulteerd in een zeer compacte, veelzijdige en lichte lens die niet alleen moeiteloos hand in hand gaat met de snelle AF van de huidige systeemcamera’s maar ook de hoogst denkbare optische prestaties biedt.

Zo is SIGMA er, los van de helderheid van het grote F1.4-diafragma en het mooie bokeh-effect, wederom in geslaagd diverse aberraties te onderdrukken met als resultaat een uiterst gebalanceerde beeldkwaliteit.

Deze lens is dan ook ontworpen met slechts één doel: fotografen te helpen hun allerbeste werk te maken!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen